• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczyny.Od jakiegoś czasu podczytuje Wasze posty i dziś postanowiłam się przyłączyć.Ja z moim M się staramy już prawie 2 lata o dzidzię.Biorę drugi cykl clo i czekam teraz na reakcje.A wstrętna @ ma się pojawić 16 marca.MIŁEGO DZIONKA !!

Witaj Elica! Życzę Ci żeby @ już się nie pokazała. No może za ponad rok. :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Siostry! :-D:-D:-D
Widzę,że mały bunt Kingi i Niuni nastąpił. Z jednej strony wcale Im się nie dziwię bo to forum rzeczywiście bardzo nakręca,ale z drugiej jest tu zawsze tyle fajnych informacji,że aż żal nie zajrzeć. :tak:
Kochane moje! Znowu nie wiem co się ze mną dzieje. @ nadal brak, to już 36 d.c., owulka (przypominam) w 22 d.c. Mam straszne humory. Mój M powiedział mi nawet ostatnio w rozmowie na temat kredytu,że, cytuję: "no tak,z Tobą to i tak nie można normalnie o niczym ostatnio porozmawiać bo tylko krzyczysz" koniec cytatu :-) Jakiś tydzień tamu czułam, że @ się pojawi lada dzień. Dziś nawet mnie brzuch nie boli. :-( Leżę jeszcze w łóżku i chyba dzisiaj z niego nie wylezę. Ciągle bym płakała,a za chwilę już się śmieję. My baby to mamy prze...rane. :-D Aha! Mierzyłam niby oststnio temperaturę,ale był to pierwszy cykl i dopiero po owulacji. Temp. wahała się od 36,7 do 37. Dzisiaj 36,6. Nie wiem już sama. Może w końcu @ się pojawi. Ehh... Niestety. Przepraszam,że Was zanudziłam. Pozdrawiam!
Kasiulka82 a może to fasolka :-) i dlatego masz takie humorki. Tego Ci życzę.
mam pytanie dlaczego 22dc jak zrobiłam badanie progesteronu po podaniu pregnylu to miałam strasznie niski a mianowicie 0,334 ng/ml?

Widzę,że mały bunt Kingi i Niuni nastąpił. Z jednej strony wcale Im się nie dziwię bo to forum rzeczywiście bardzo nakręca,ale z drugiej jest tu zawsze tyle fajnych informacji,że aż żal nie zajrzeć. :tak:
Kochane moje! Znowu nie wiem co się ze mną dzieje. @ nadal brak, to już 36 d.c., owulka (przypominam) w 22 d.c. Mam straszne humory. Mój M powiedział mi nawet ostatnio w rozmowie na temat kredytu,że, cytuję: "no tak,z Tobą to i tak nie można normalnie o niczym ostatnio porozmawiać bo tylko krzyczysz" koniec cytatu :-) Jakiś tydzień tamu czułam, że @ się pojawi lada dzień. Dziś nawet mnie brzuch nie boli. :-( Leżę jeszcze w łóżku i chyba dzisiaj z niego nie wylezę. Ciągle bym płakała,a za chwilę już się śmieję. My baby to mamy prze...rane. :-D Aha! Mierzyłam niby oststnio temperaturę,ale był to pierwszy cykl i dopiero po owulacji. Temp. wahała się od 36,7 do 37. Dzisiaj 36,6. Nie wiem już sama. Może w końcu @ się pojawi. Ehh... Niestety. Przepraszam,że Was zanudziłam. Pozdrawiam!
hola hola ja sie nie buntuje!:-D;-)
kasia a może może fasoleczka się gnieździ.. :tak: oby!

Milego dnia!
ja też ostatnio mam z byle powodu mokre oczy..:sorry2: ale to pewnie przed @.. :dry:

Cześć Dziewczyny
No a ja zdolinowana wczorajszym faktem dołączenia do grona bezrobotnych nie wytrzymałam i zrobiłam teścik dziś rano-jedna krecha oczywiście:wściekła/y:
W sumie powinnam robić najwcześniej w przyszłą sobotę ale dopadła mnie chwila słabości... Kurcze myślicie ,że za wcześnie? Ja nie chcę@:angry:jakby tu zaczarować żeby nie przyszła...?ehh no i żeby ta druga kreseczka była:tak:.
Żadnych objawów, które by mogły świadczyć o fasolce jakoś specjalnie nie widzę:-(no jedyna różnica to taka, że jeszcze chyba nigdy w życiu nie miałam tak ładnej cery na parę dni przed @.

Tez mam nadzieje ze to fasolinka :)- 3mam kciuki- badz dzielna

U mnie jeszcze troche do owulki (jezeli wogóle jest) i staranka na nowo, tak sobie myslalam i postanowilam ze kupie testy owulacyjne jesli nie uda sie w tym cyklu, po kolezankach kraza wiadomosci jakie to piekne uczucie jak dzidzia rusza sie w brzuszku, k...a, ch....ra musze sie powydzierac i powkurzac zeby system oczyscic bo M nawet nie porusza ze mna tego tematu i jak ja zaczynam to tylko powtarza- nam tez sie uda zobaczysz, to jeszcze wczesnie- a ja mu zawsze- dobra zamknij sie - taka niedobra jestem ostatnio, ale co tam kocha to poznosi humory :) - mam jakos takie skoki- pare dni nie mysle a potem znowu mi smutasno- bo juz mam wózio upatrzony i fajnie by bylo go powozic :), ale trudno trza czekac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry