• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

No i moje drogie dupa!!! Dupa, dupa, dupa! Dostałam @! :-( No cóż, nie moja kolej jeszcze. Zaraz poczytam o tym co piszecie. A słyszałyście w dzisiejszych wiadomościach o 13-letniej matce?????? Aż się popłakałam. My kur.... chcemy i to bardzo i się nie udaje,a taka smarkula raz się pu..... i już jest matką! No szlag mnie trafia!

Kasiu, Kasiu, Kasiuleńko, zmróź, że oczko, nie płacz już, starczy ej złości już.
Przyłóż główkę do poduszki, niech się przyśni Ci Twoje słoneczko.:blink:

reklama
Hej hej, witam się wieczornie :-)

Stęskniłyście się??? :-D:-D:-D Pewnie nawet żadna nie zauważyła że mnie nie było caaałą dobę :-D:-D:-D

A oto przepiękna historia miłosna do podusi:

Po pracowitej nocy zmęczona Komarzyca wracała do domu.
Marzyła tylko o jednym: Przysiąść w spokoju i przetrawić krwistą kolację, za którą musiała się tyle nalatać.
Pracowity Kornik rył kolejne tunele i drążył przez cały dzień.
Zleceń napływało mnóstwo, nie miał nawet chwili wytchnienia.
Postanowił zrobić sobie przerwę na papierosa i wyszedł na zewnątrz.

I wtedy się spotkali.
Kornik patrzył na ponętne ciało Komarzycy, a ta, obrzucała zaciekawionym spojrzeniem jego muskularne ciało:
- Bzzz bzzz... - szepnęła Komarzyca.
- Bezy bezy -odparł Kornik.
To była miłość od pierwszego bzyknięcia.
Kochali się jak szaleni, nie przejmując się niczym.
Plotka z szybkością błyskawicy rozeszła się po łące.
I wtedy zaczęły się trudności. Świat stanął im naprzeciw.
Postanowili zalegalizować związek.
Rodziny odwróciły się od nich, a znajomi nie chcieli już ich znać. Zostali wyklęci, odrzuceni od reszty społeczeństwa.
Niedługo pózniej urodziło się dziecko...
Potwór zrodzony z krwiopijcy Komarzycy i niestrudzonego drążyciela Kornika. Poczwara, przed którą wszyscy będą uciekać.
- Dziecko, które tylko rodzice będą kochać...
Z kołyski swymi złośliwymi oczkami spoglądał na rodziców...
Tak narodził się ..... KOMORNIK

:-):-):-) he he

Ide się pucować :-)

Załączniki

• 36_2_570.gif
    36_2_570.gif
    47,9 KB · Wyświetleń: 117
Maggie f fajniutka ta Twoja historyjka:biggrin2:
Kasiulka82 nie martw się Słoneczko głowa do góry.Ja też wkur... jak oglądał ostatnio program Drzyzgi o gimnazjalistkach w ciąży:wściekła/y:

Maggie f fajniutka ta Twoja historyjka:biggrin2:
Kasiulka82 nie martw się Słoneczko głowa do góry.Ja też wkur... jak oglądał ostatnio program Drzyzgi o gimnazjalistkach w ciąży:wściekła/y:
Tez to oglądałam. Masakra! Najlepsze były te: mamusia urodziła córkę w wieku 14 lat,a jej córa teraz mając 15 lat ma już bliźniaki! No we łbie mi się nie mieści! Drażnią mnie takie tematy! Ale co tam! koniec już z tym! Oby im się te dzieci dobrze rozwijały i były zdrowe.
Maggie oczywiście,że zauważyłyśmy,że Cię nie ma,ale chyba wczoraj pisałaś,że Cię nie będzie więc się nie martwiłam. :-) Ale dobrze,że już jesteś nasza Dobra Duszyczko!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry