Ola85
Fanka BB :)
Po dzisiejszych wiesciach forum puste, bo moze niektore (natchnione powodzeniem innych) wlasnie probuja zafasolkowac ?![]()
Ja wrecz przeciwnie- przeszla mi ochota na seks
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Po dzisiejszych wiesciach forum puste, bo moze niektore (natchnione powodzeniem innych) wlasnie probuja zafasolkowac ?![]()
miłej wizyty![]()
tylko za piekna ni wroc bo cie nie poznamy![]()
strasznie to jest fajne i relaksujące
i wcale nie takie drogie
najpierw regulacja brwi, potem krem rozgrzewający i na to gorąca para, potem oczyszczanie, potem maseczka orzeźwiająca, maseczka relaksująca i na koniec maseczka z alg
super mam teraz skórę:-) wyleżałam się prawie 2 godzinki, ale w super atmosferze, więc jestem bardzo zadowolona i zamówiłam sobie taką wizytę dzień przed ślubem, ale z samymi maseczkami bez oczyszczania:-) a co sobie będę żałować, muszę się zrelaksować w ostatni dzień panieństwa
Dziewczyny...
![]()
![]()
![]()
![]()
rzeczywiście wysyp fasolek mamy
mam nadzieję, że niedługo też dołączę do grona zafasolowanych:-) życzę spokojnej ciąży
dzisiaj mam troszkę spokojniejszy dzień w pracy, więc myślę, że będę się częściej odzywać
:-) GRATULACJE dla zaciążonych dziewczyn!
;-) cieszę się z wami.

Dzieki.Hope33, Sabina-22 witamy na staraczkach... Trzymam za Was kciuki i mam nadzieje że wkrótce ujrzycie dwie kreseczki:-)
Cornellka - z tego co wiem, to plamienie może się pojawiać:-)
Mialam byc twarda, ale ide sobie poryczec
Jedyne co jak narazie wychodzi mi ze staran- to niepalenie- w niedziele minely 2 miesiace
Kochanie Ty moje! Nie załamuj się! Rybko my się staramy 9 cykli już. Początki też były bardzo ciężkie, ale to już minęło. Zaczęłam chodzić z M do kliniki leczenia niepłodności i jakoś się wyluzowałam. Nie jest tak,że wcale o tym nie myślę,ale daję radę. Trzymaj się kochanie i nie łam się! Przytulam mocno!
PS>Bardzo ładna i sympatyczna z Ciebie kobietka! Śliczne zdjęcie w avatarku! ;-)