Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło![]()
Ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Farciara!
Black!!! Normalnie szok... Gratulacje!!!!Farciara!
To jestes styczniówką 2010 o ile dobrze licze...![]()
Przybliżony termin to 5 stycznia z tego co liczyłam. Mam nadzieję, że w grudniu się nie urodzi bo wtedy z Julką jeden rocznik będą 
zrobiłam 2 test i juz był negatywny... dla potwierdzenia zrobiłam 3... i wten sam dzien przyszła @... wiec ja jeszcze poczekam
Patrysia86 objawów póki co żadnych, oprócz braku @. Spóźniał mi się około tygodnia, ale nie miałam pewności czy to na bank ciąża, bo jestem przecież niedługo po urodzeniu pierwszego dziecka i myślałam, że jestem rozregulowana. A jednak, UDAŁO SIĘ :-) Tobie również życzę powodzenia :-)
![]()
Kochane zmykam do kosmetyczki i może się wieczorkiem odezwęa jak nie to jutro rano
buziaczki i miłego popołudnia
![]()

Cześć Dziewczynki!
Ale się dzieje! G R A T U L U J Ę nowym zafasolkowanym! BARDZO SIĘ CIESZĘ! Może to powracające bociany rozpoczęły sezon "sadzenia fasolek"?Oby tak dalej!
My staranka mieliśmy we czwartek. 16 ma być @. Pożyjemy, zobaczymy.
Pozdrawiam Wszystkie Was kobietki!
Ja wolę poczekac z tescikiem... Ostatnio robiłam i pierwszy test wyszedł pozytywnyzrobiłam 2 test i juz był negatywny... dla potwierdzenia zrobiłam 3... i wten sam dzien przyszła @... wiec ja jeszcze poczekam
![]()
ale wiesz co ten pozytywny test mi tu mówi że jednak jest fasolka a @ jest to czasem się zdarza moja siostra przez pierwszy miesiąc też dostała @ ale była już w ciąży;-)