BlackWizard
Fanka BB :)
Ja też jestem zdana sama na siebie. Co prawda mieszkamy z moją mama, ale ona specjalnie już nam nie pomaga, zapracowana jest strasznie, mój mąż też pracuje, ale wiem, że dam radę. Kocham dzieci i czuję się na to gotowa ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też jestem zdana sama na siebie. Co prawda mieszkamy z moją mama, ale ona specjalnie już nam nie pomaga, zapracowana jest strasznie, mój mąż też pracuje, ale wiem, że dam radę. Kocham dzieci i czuję się na to gotowa ;-)
ja czekam na testowanie;-)
:-(ach czemu to takie trudne z zajściem w ciąże
Oby się w koncu udało!

Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło![]()
masz wielkie szczęście i się z niego cieszę:-) szybciutko fluidki przesyłać
uprzejmie proszę o trzymacie teraz kciuków za mnie i za moje dwie ||, jeszcze tylko tydzień został do @ i aż siedem dni(

witajcie
Troszkę was tu podczytuje od kilku dni i postanowiłam do was dołączycW prawdzie starania o braciszka lub siostrzyczkę planujemy zacząć w sierpniu/wrzesniu, ale trzeba zacząć o tym mysleć i zaczac sie przygotowywać
![]()
Choc spoznia mi sie @ 2 dni... może juz ktos mieszka w brzuszkuchoć wątpie...
Zycze wszystkim przyszłym mamom z fasolkami w brzuszkach spokojnych tygodni w oczekiwaniu na tą wspaniałą chwilę, a wszystkim staraczkom duzo szczescia i 3mam kciuki!
pozdrawiam;-)
Witam Was :-)
Jestem mamą 3.5 miesięcznej córci, ale od kilku dni staramy się o rodzeństwo dla niej ;-). Zależało mi bardzo żeby między dzieciaczkami nie było dużej różnicy wieku :-).

Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło![]()
normalnie jesteście fajnie płodni raz ciach oby nam tu sie też udało