Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hope33 - twoje lata to zaden wiek :-) - mnie sie kula 34 a kolezanka od baka ( czyt- tez w ciazy) w sobote skonczyla 43- jeszcze wszystko przed Toba.
Nie wiem gdzie bywasz ale tutaj ( w Niemczech) udroznienie jajowodu w razie jakichs klopotow jest na porzadku dziennym- lezalam w szpitalu w pokoju z dziewczyna ktora miala udroznianie jajowodow po ich wczesniejszym podwiazaniu - zrobilam oczy wielkie ze hej - nigdy bym nie pomyslala ze taki zabieg sterylizacyjny jest odrwracalny - a jednak
.
trzymam na pewno...uprzejmie proszę o trzymacie teraz kciuków za mnie i za moje dwie ||, jeszcze tylko tydzień został do @ i aż siedem dni(
witajcie
Troszkę was tu podczytuje od kilku dni i postanowiłam do was dołączycW prawdzie starania o braciszka lub siostrzyczkę planujemy zacząć w sierpniu/wrzesniu, ale trzeba zacząć o tym mysleć i zaczac sie przygotowywać
![]()
Choc spoznia mi sie @ 2 dni... może juz ktos mieszka w brzuszkuchoć wątpie...
Zycze wszystkim przyszłym mamom z fasolkami w brzuszkach spokojnych tygodni w oczekiwaniu na tą wspaniałą chwilę, a wszystkim staraczkom duzo szczescia i 3mam kciuki!
pozdrawiam;-)
witajcie dziewczyny - zapraszamy do pogaduszek...Witam Was :-)
Jestem mamą 3.5 miesięcznej córci, ale od kilku dni staramy się o rodzeństwo dla niej ;-). Zależało mi bardzo żeby między dzieciaczkami nie było dużej różnicy wieku :-).
no ja sobie siebie nie wyobrazam z moim szatanem ktory uciekal gdzie sie tylko da i drugie male... chyba bym nie podolala ale podziwiamno faktycznie szybko o drugiego bobaska:-)ja w tym czasie nie chciałam drugiego bynajmiej do skończenia roczku synkabo jak dla mnie to troche za ciężko bo ja sama wychowuje bo mój M pracuje a mieszkamy zdala od rodziny tzn.mamy itp.tak z 40 kilometrów i wogóle co zdana jestem na sama siebie
![]()

no i niezle wyszlo - gratulacje!!!!!!!Zrobiłam dziś teścik i oto co wyszło![]()
dokladnie - dzis wyjatkowo plodny dzien :-):-):-)Cześć Dziewczynki!
Ale się dzieje! G R A T U L U J Ę nowym zafasolkowanym! BARDZO SIĘ CIESZĘ! Może to powracające bociany rozpoczęły sezon "sadzenia fasolek"?Oby tak dalej!
My staranka mieliśmy we czwartek. 16 ma być @. Pożyjemy, zobaczymy.
Pozdrawiam Wszystkie Was kobietki!
zrob rano z porannego moczu i wtedy powinno wyjsc albo poczekaj jeszcze kilka dni...ile jestes dni po terminie @??A ja moze sie pospieszylam, albo zrobilam test po zbyt krotkiej drzemce (3 godz), bo mnie maz obudzil i nie wytrzymalam. Przy mojej corce jak zrobilam 1szego dnia po terminie @ byla rozmyta kropka zamiast drugiej kreski...
W kazdym badz razie podziwiam Cie za cierpliwosc, ze jeszcze nie zrobilas testu. Ja juz nie potrafie byc cierpliwa....
no i nastepne gratulacje - pieknieDziewczyny...
![]()
![]()
![]()
![]()
tak wlasnie - na przeziebienie ta sol:-):-)Ale na co ta sół? Na przeziębienie czy co????![]()
przykro mi - szkoda ze sila rozpedu tobie tez nie wyszly dwie kreski...U mnie nadal brak @, ale zrobilam test- jedna krecha wiec czekam z rozpacza na @, trudno, niby czulam ze bedzie @, ale sie ludzilam...