Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wierzyć to najważniejszeWitam dziewczyny! My staramy się już 16 miesięcy i wciąż wierzę w cud! Też mam chwile załamania, ale ciągle jeszcze wierzę... Ja mam 32 lata, a mój mąż 38... Walka o pierwsze dziecko.
Morka - gratulacje!!!

witam ale zescie duuuzzoo napisalyGratuluje fasolki patrysiu,naprawde mamy wysyp fasolek
i bardzo dobrze!ja tez ostatnio widzialam bociana moze mo cos przyniesie,lece sprzatac bo dopiero co z pracy wrocilam,no ale najpierw szybka kawka i BB oczywiscie
bede wieczorkiem
Kochane ja będę jutro u Was na BB
Goście zaraz przychodzą
Także nie pisac za dużo:-)
DO uslyszenia Dziołchy
Hejka
A ja sie jednak zalatwilam, gardlo zawalone, leze w dwóch swetrach pod kocem i dalej mi zimno. Mialam pisac prace przez weekend ale czuje ze nic z tego.
te chorubska non stop krążą w powietrzu
Oj,ja napewno bede trzymac kciuki Oluś!,zdrowiej nam,a ja nie wiem,czy robic tesciorka,czy nie!?,nawet jeszcze nie kupilam chyba poczekam,nie wiem co robic...
ale sie nie nakrecam tylko,ze jak ma sie pojawic ta wstretna @ to moglaby juz bo chce zaczac staranka pelna para;-)