Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Ja uciekam dziewczynki szykować sie do lekarza. Miłego dnia.Buziaki :-)
Madziaas daj znać co tam lekarz ciekawego powiedział:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja uciekam dziewczynki szykować sie do lekarza. Miłego dnia.Buziaki :-)
no to sobie podzylas - tak to jest jak sie trafi do zlego lekarza....ale teraz bedzie dobrze...poczatek był w panstwowej placówce szkoda pisać
później wizyty prywatne u profesora Saw... kosmiczne cene i po tych wizytach dorobiłam się torbieli ( clo bez monitoringu ) i ostatnimi czasy Novum inseminacja hsg i pozostałe badania ok no może mój M nie ma rewelacyjnych wyników, ale wg lekarzy sa w granicach normy.![]()
witaj serdecznie...Witam wszystkie mamusie i staraczki w 2009 roku pozwolę sobie do Was dołączyć :-) W tym miesiącu to będzie nasza druga próba niestety w maju nie wyszło. Pozdrawiam Was serdecznie
wytrzymasz spokojnie a i za tydzien jakby fasolka byla to tez lepiej ja bedzie widac...u gina będę za tydzień,a do tego czasu mnie szlag trafi. jeszcze mój M w poniedziałek na badania idzie. boję się,że się nie poprawiło nic. ehh mówię Wam szkoda gadać.
biedna - wpadaj do nas czesciej i wyzal sie to od razu swiat bedzie piekniejszy...Cześć Dziewczynki,
A u mnie bez zmian - problemy gonią problemy - załamka. No i doszło przeziębienie. Mam serdecznie dość kichania i smarkania - maluszek musi mieć niezłego roller coaster za każdym razem.
Buziaki dla Wszystkich
Witam was dziewczyny,pamietacie mnie jeszcze?![]()
U mnie nic nowego ze starankami odpuscilismy dlatego tez mniej zagladam ale Tobie ''Wam''Pewnie, że pamiętamy:-) co tam u Ciebie???
U mnie nic nowego ze starankami odpuscilismy dlatego tez mniej zagladam ale Tobie ''Wam''GRATULUJE Z CALEGO SERDUCHA!!! i zycze spokojnych juz 8 miesiecy
![]()
dziękuję za gratki
masz Ci babo placek.. az sie popłakałam..
podac adresik gdzie wyslac zgrzeweczke?
hej laski z czym Wam sie kojarzy ta emotikona?
ja mam jakies dziwne skojarzenia..![]()

Agniesiak85 mam nadzieje że czerwiec będzie dla nas łaskawszy
Życze tego wszystkim starającym się![]()
:-)A tak poza tym to Dzieńdoberek z rańca. Zaraz śniadanko i myk do pracy.
Wiecie co martwi mnie jedna sprawa ale może wt też tak miałyście. Wg obliczeń Nektaryneczki miałam owulkę 14-15dc ale od kilku dni niemal non stop boli mnie brzuch. Nie jakoś bardzo mocno ale czuję to i zwłaszcza przy wysiłku. A co to może być? Powiem szczerze że troszkę to przeszkadza w przytulańsku bo boli.![]()
po owulacji powniem wyjść negatywny.. slaba kreska albo wcale.. (u mnie wychodzily bardzo slabe..)U mnie tempka od wczoraj 36,6..
O 17:00 zrobię testa owu. Dziewczynki mam pytanko.. jak długo po owulacji test owu pokazuje dwie krechy?
po owulacji powniem wyjść negatywny.. slaba kreska albo wcale.. (u mnie wychodzily bardzo slabe..)
![]()
jak widac na wykresiku.. jest skok przed owulacją.. pekaja pecherzyki za 24-36h i potem juz powinny byc negatywne.. jesli jeszcze masz bardzo mocna kreske testowa lub taka sama jak kontrolną to oznacza ze owu jeszcze mogla nie byc.. a jesli slabsza to oznacza ze moze dzis jest lub wczoraj.. w zaleznosci kiedy byl test pozytywny