Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak poza tym jest wszystko ok.Mam brać przez 3 tygodnie tą końską dawke witamin i zrobić wyniki,tylko że jak sie nie poprawi to będe musiała jechać żeby mi dali kroplówkeA tak poza tym to dobrze, że opróch niedoboru tych witaminek jest u ciebie wszystko w porządku.

O kurcze,może twój M go znajdzie,albo sam wróciNa pewno się poprawi. Ja się teraz troszkę zmartwiłam bo zginął mój pies. Poszedł gdzieś i nie ma go już dosyć długo. Martwię się bo inne nasze psy wróciły a ten nie a ja go tak kocham. M pojechał go szukać.
:-( może teraz nie wie ja wrócićNajgorsze jest to że nigdy sam się daleko nie wypuszczał ale ostatnio poszedł za teściową na stację no wiesz tory i pociagi. A druga opcja że niedaleko mamy las i może pognał za jakimś zwierzakiem a nas czasami leśnicy polują na lisy