reklama
Hejka ;-)
Napisalam mega posta i mi go wcielo
Nie bede pisac znow, bo jestem ponownie chora i ponownie sa to migdaly
Nie wiem czy ja sie kiedys wylecze z nich... :-( Dzisiaj bede w takim razie jedynie was czytac. Potem postaram sie cos skrobnac ;-)
Napisalam mega posta i mi go wcielo

o to jesli można wybrać to poproszę poród taki jak Lelek
- smaczego i miłego dnia życzymy
myśle, że M. tez tak gada a jak przyjdzie co do czego to będzie rodził ze mną i parł razem ze mną
oby jak najszybciej 
oj w taką pogodę migdały.. nic przyjemnego - trzymaj się i zdrówka zycze
myśle, że M. tez tak gada a jak przyjdzie co do czego to będzie rodził ze mną i parł razem ze mną
oj w taką pogodę migdały.. nic przyjemnego - trzymaj się i zdrówka zycze
juliana
Fanka BB :)
livastrid
2010 & 2012
lazurowe po antybiotyk do lekarza idz, fasoli zaszkodzisz jak bardziej Ci sie rozwinie.
Lelcia trzymaj sie
a ja zdziwiona, ze moje dziecko spi tyle juz chcialam budzic, no, ale obudzila sie sama
Lelcia trzymaj sie
a ja zdziwiona, ze moje dziecko spi tyle juz chcialam budzic, no, ale obudzila sie sama

kwiatuszekq20
Fanka BB :)
k&m ja mam tak samo z pecherzem
ja wlasnie ugotowalam pyszna grochóweczke i zrobiłam kerir truskawkowy jeszcze tylko posprzatac i git,poprasowalam tez i gotuje jejka na paste jajeczna
ja wlasnie ugotowalam pyszna grochóweczke i zrobiłam kerir truskawkowy jeszcze tylko posprzatac i git,poprasowalam tez i gotuje jejka na paste jajeczna
pracowicie
chwali się chwali
ja odliczam już godziny do wyjścia z pracy
a że dziś "środa dzień loda" to jeszcze o 15 idziemy z dziewczynami na big milka
minami
kwiatuszek - jak sobie z tym radzisz? masz jakies sprawdzone sposoby? bo ja mam juz tego dość nie rozstaje się z uroseptem bo furagin juz mi sie skonczył a do lekarza jakos mi nie podrodze po recepte...
kwiatuszek - jak sobie z tym radzisz? masz jakies sprawdzone sposoby? bo ja mam juz tego dość nie rozstaje się z uroseptem bo furagin juz mi sie skonczył a do lekarza jakos mi nie podrodze po recepte...
livastrid
2010 & 2012
zurawine moze dziewczyny jedzcie i pijcie
ja nawet drinki piłam z sokiem zurawinowym i do płatków i budyniu też sobie suszoaną dodawałam, ale nie wiem czy co za dużo to nie zdrowo, bo jak sie organizm przyzwyczai to potem urosept nie pomoże? dobrze kombinuje czy nie bardzo?
reklama
livastrid
2010 & 2012
ja codziennie pije pol litra soku z zurawiny, jem suszona itd...od paru lat i nie mialam problemow poza bieganiem do lazienki, zurawina silnie zakwasza siusiu a poza tym e coli Ci sie nie zagniezdzi w ukl moczowym, juz nie mowie o tym, co zurawina robi milego poza tym ukladem.
jak nie masz problemow z osteoporoza i nie bierzesz warfaryny to mozesz jesc i pic ile chcesz
jak urosept ma dzialac to bedzie dzialac
e-
a robilas badania siusiu czy faktycznie masz cos tam?
jak nie masz problemow z osteoporoza i nie bierzesz warfaryny to mozesz jesc i pic ile chcesz
jak urosept ma dzialac to bedzie dzialac
e-
a robilas badania siusiu czy faktycznie masz cos tam?
Ostatnia edycja:
Podziel się: