reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie ze Stanów

hihi agus ja tez przyznam Ci sie nigdy nie przepadalam za imieniem Sara.. ale Sarah to juz inaczej :D no i Twoja corcie i jeszcze jedna mala Sarke (Wama wie ktora) uwielbiam:D

bu no i nie bedziemy mieli dzis pet play date.. mysle ze moze pojedziemy do jakiego parku i pozolimy sie psom wyszalec - mysle o takim z rzeczka bo wiem ze Sissie ja uwielbia :)

Ajt w ogole musze malemu kupic lol nowa obroze bo ostatnia ma tak no na styk, i jedzonko wiec by byla okazja zahaczyc o jakis "pet" store ;]

Wama no mialam leciec z pracy i w koncu nie polecialam.. ajj i ja bym chciala sie z Toba spotkac straszniscie! Moze kiedys zawitamy do NY, ale wiesz jak to z dzieckiem plus trzeba znalesc kogos znalesc by sie zajal obydwoma psami.. wiesz jak to jest.. A powiedz wy byscie sie wybrali lepiej do Colorado zanim malenstwo przyjdzie na swiat! mocno cie pozdrawiam!

reklama
no fajnie, niektorzy maja corki i nawet o imiona sie moga sprzeczac....eeehh dobrze wam. Mi osobiscie Sara tez sie nie podoba :) ale ja mam upodobania do udziwnionych imion.
Wlasnie....pet store, cholera czy wy tez tam tyle kasy zostawiacie??

A ja bylam w NY i to kilka razy, ale z wama sie nie spotkalam :-p

Pogoda dzis u nas wiosenna, caly weekend taki ma byc high 60....patrze na termometr w celsjuszach mam 18 stopni o 3 popoludniu. Az nienaturalne na listopad!

Pawimi hihi no widzisz co z Ciebie za kolezanka nie spotkac sie z Wama.. ale co tu duzo mowic.. bylas w CO a ze mna tez sie nie spotkalas:p :D

co do pogody to o ja! u nas jest BARDZOOOOO CIEPLOO wczoraj na dodatek tak slonce dawalo ze hoho dzis zdaje sie troche mniej ale jest teraz np 74stopnie - ajjj uwielbiam taka pogode :D

co do pet store to hm.. my chyba nie zostawiamy za duzo kaski.. pawimi na co ty tam tak trwonisz pieniazki lepiej nam sie przyznaj!

ja dzis troche strace bo jedzenie malemu i nowa obroza i tyle:D

no my troche kupowalismy bo i karme i nowa obroza i smycz, nowe lozko :-) szczotke to grooming i zabawki i takie tam pierdoly, nie wiesz jakj to jest jak pies nowy w domciu??
Hehe, tego kolorado mi tak nie wypomianaj bo ci pisalam dokladnie jak to bylo :-( Jeszcze przyjdzie czas ze sie spotkamy nie martw sie....a moze ty zawitasz w moje mazurskie okolice??

Ostatnia edycja:
aaa pawimi no tak te pierwsze zakupy to zawsze wydatek! pozniej moze byc juz tylko lepiej! :D
a powiedz pawimi jaka szczotke kupiliscie? ja kupilam jedna ale ciagle rozgladam sie za jakas inna jeszcze..
a propo grooming to my naszego lobuza musimy wykapac w niedziele bo jest tak brudny ze o mamo :/ no ale jeszcze do tego czasu wezmiemy go do parku i nad rzeke to poszaleje jeszcze sie wybrudzi bardziej juz go widze :D

no no a co do CO to wiem ale musze sie z Toba podroczyc :p nastepnym razem juz tak mila moja droga nie bede zaciagne cie tu na sile hihih :D

aj no ja bym moze i popodrozowala ale kurde.. nie wiem kiedy jeszcze :D pozyjemy obadamy :D

Pawimi no wlasnie myslalam o takiej szczotce tez.. i nie wiem sama .. bo taka mam w domu nawet ale czy ona sie sprawdza? czy ona jest do takiej krotkiej siersci i duzyych psow? bo tam pisze ze dobra dla malych psow i szczeniaczkow?

aj powiem ci ja z tymi szczotkami to juz sama nie wiem! my mamy kilka roznych starych szczotek w domu i kupilismy taki undercoat rake: http://www.petco.com/product/10257/...-Row-Undercoat-Rake.aspx?CoreCat=OnSiteSearch

podaj no adresa! :D spytam meza gdzie pochowal w garazu te rzeczy psie ktorych nie uzywamy :D mam nadzieje ze nie wydal komus :D

ona jest w dwoch rozmiarach...my mamy ta duza i ja ja nawet lubie. Przy aurorze ktora byla malym psem mialam calkiem inna szczotke.

hm ja nie wiem.. ja tak tylko czytam opisy przy tych szczotkach bo sama nie wiem za duzo :/

nic my moje kochane sie wybieramy rodzinkowo i psiowo do parku nad rzeczke i do sklepu i pozniej wrocimy buziaki kochane!

reklama
ale nas tu wiecej psich mam to moze ktoras inna cos madrego poradzi? :-)
zycze milego spacerku rodzinnego, ja niestety weekend spedze sama z dzieciakami bo mezus jakies prywatne zlecenie wzial i musi go skonczyc w ten weekend, nie jestem szczesliwa bo akurat bardzo cieplo i slonecznie sie zapowiada a obawiam sie ze to ostatnie podrygi przed atakiem zimy ;-( no coz...

Do góry