reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

my juz po zakupach po innych bankach itp i po lunchyku rodzinnym i ja zajrzalam na pare godzinek do pracy no i musialam zajrzec tutaj bo jakzezby inaczej :D

ajj przepieeekna pogode mamy - strasznie cieplo jest ale mmm jak latem :D a tu listopad kto by pomyslal :D

reklama
u nas tak samo, wprost uwierzyc nie moge ...takiego listopada szczerze nie pamietam! Bylismy na spacerku i moje dziecko musialo sie do domku wrocic przebrac bo mu bylo w bluzie z dlugim rekawkiem za goraco, a ja mialam na sobie taki cienki letni dresik i zgrzalam sie jak swinka. Normalnie lato!!! Czuje sie jakby koniec sierpnia byl doslownie. Pachnie takim latem :-)

U nas tez tak cieplo ajjj uwielbiam taka pogode ponad 70 stopni bylo przed poludniem i sloneczko swiecilo na calego :D ajjjt pieeeknie :)

teraz niby 16:30 ale widze ze slonko gdzies sie schowalo choc nadal cieplutko :d ajjjj nie jestem gotowa na zime no chyba ze na duzy puchaty snieg i swieta bozego narodzenia mmmm ktore kooooochaaaam :D

cos zaraz musze isc upichcic tylko co! oto jest pytanie :))

ja mam problem rozwiazany bo wlasnie maz dzwonil ze juz skonczyl i jedzie a po drodze cos upatrzy do jedzonka :-) wiesz za ja wogole o swietach nie mysle nawet przez ta nietypowa pogode! Za kilka tygodni trzeba choinki rozkladac i inne dekoracje a tu tak goraco jak w lecie.

hehe no u nas tez tak :D ale predzej czy pozniej zima przyjdzie - haha mam nadzieje ze na swieta bozego narodzenia bedzie zimowo - uwielbiam takie swieta :))
poki co lato hehe :D

no to co bedziecie miec na obiadek dzisiaj ?:D

wlasnie mialam przymusowe kapanie bo sie moj najmlodszy zdecydowal na chlapanko w kibelku fuuuuuuuuuj !! :-) wstreciuch....
no wlasnie nie wiem co z tym obiadkiem bo mezulek dzis sie tym zajmuje, zaraz powinien byc wiec zobaczymy czym zdecydowal nas uraczyc. Jutro moja kolej i mam juz pomysl na zupke i racuszki z jablkami ;-)
a zima, no przyjdzie napewno, jak przypomne sobie ta ubiegla to az dreszcze mi po plecach przelatuja brrr no coz,tez sobie zycze biale swieta!

no i pawimi zajadasz cos tam dobrego?

mmmm ja robie spaghetti bolognese mniaaaaaaaaaaami :D cala rodzinka wyczekuje hehe :d

a gdzie reszta kobitek? alo alooooo :D

a musze psim mamom powiedziec ze kupilam puszki dla psiakow naszych z Blue Buffalo - z Lamb - i pieski zajadaja sie bardzo :D polecam! :)
no i nowa obroze zakupilismy z Big Wolf no prawie $20 za glupia obroze - zdziercy hihi ;)

reklama
Do góry