reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
Witajcie kochane.
U nas tez bardzo cieplutko, az sie wierzyc nie chce, ze zaraz swieta.
Bylismy na spcerku na woda (mieszkam na zatoka), bardzo przyjemnie i do tego duzo ludzi.
Co do spotkania to ja jestem na 100 % na tak i dla mnie NYC jest najlepszy. Moze bysmy sie naprawde umowily na jakies spotkanie .
Obiadek mialam dzisiaj z glowy, moj tato rzadzil w kuchni, wiec rosolek i kurczaczek byl serwowany.

Domiska ja dzisiaj fartem kupilam Kiarze obroze za 2.99 w TJMax. A w u mojego weta podobna jest za 15. Wiec trzeba szukac good deals.

Pawimi super fotki, duzy ten wasz psiak jest, znasz jego wysokosc w klebie?

Ja jestem za NYC, bo jesli sie spotkamy na wakacje to bede z malym brzdacem i daleko napewno nie dam rady jezdzic.

moze faktycznie ten NY lepszy? wstawie ankiete to bedziemy miec miarodajne wyniki :D hihi tylko glosujcie :p

Wama o widzisz ja nawet nie wiedzialam ze TJMax ma takie rzeczy.. musze zajrzec czy maja tez zabawki dla psow to im pozakupuje jak sa w fajnych cenach - bo wszystkie roznosza w drobny mak ;)

Wama mam kilka zdjec lol jak maly stoi specjalnie dla Ciebie, nie jakiejs super jakosci ale cos tam go widac;)

poza tym eh jestem strasznie niewyspana, glowa mnie boli buu.. poszlismy z mezem bardzoo pozno spac, bo mala zawsze bardzo pozno wstaje i co.. dzis jak nigdy obudzila sie o 7!!! jestem nieprzytomna :/

Domiska nie kazdy TJMax ma duzo, u nas w jednym ledwo kilka misek sie dopatrzysz a w drugim cala pulka smyczy misek, plecakow itd. Zabawki dla swoich to ja kupuje w 99c bo czy ona za 5 czy za 1 to i tak Kiara ja w kilka ndi rozwali. Ostatnio kupilam jej w TJM taki czerwony sznurek z niebieskimi psiakami na koncuza $5 i jak narazie to jej ukochana zabawka i jedyna ktora sie jeszcze nie porwala :)
Wlasnie obejrzalam fotki i powiem Ci ze moim zdaniem mlody zapowiada sie calkiem dobrze.
Ja na FB wkleilam kilak fotek z dzisiejszego wypadu do Montauk Point :)

zaraz ide fotki ogladac :-)
ja tez dzis skoczylam do TJMaxx i zakupilam obroze i smycz na zapas za cala ogromna sume 5.99 ale generalnie wszystko bylo niestety przebrane. Jedyne co to fajne lozka/poduchy dla naszych pociech byly w dosc dogodnych cenach.
Domiska - a co to straszna karma na tych twoich fotkach??:szok::szok::szok: tak mnie zjechala za ten syf z ktorym moj piesek przyjechal a sama widze przemyca takie nielegalne brands hahaha:-D:-D:-D:-D

ta karma to naszej goldenki.. taka je, niestety nie jest to najlepsza karma no ale lepsza niz kibble nbites right?:))

Winston je Blue Buffalo Wilderness (niebieski) :)

Wama zaraz zajrze na fb:) jak zniosla jazde samochodem?? powiem Ci winston uwielbia jezdzic tylko jeszcze wchodzic do samochodu i wychodzic sie troche boi :) bo dosyc wysoko - malolat jeszcze to pewnie przez to :D

a ja wlasnie wrocilam od wetka, nowego zreszta - WSPANIALy specjalista :) wie co robi, o czym mowi, ekstra lekarz i przyjaciel zwierzat i wlascicieli hihi :D:D

WInston rosnie idealnie podobno :D ma 3 mies i 50lbs! :D lekarz go wychwalil - i posture i osobowosc :d
ach mamusia jest strasznie dumna!! :D

no i dostal ostatnie zastrzyki tylko lekarz powiedzial ze jak bedziemy go brac do dog parkow to zeby jeszcze sie umowic na kennel cough i to tyle narazie :D

ach moje psisko zasluguje na nowa zabawke :D wiec pojade ikupie i jemu i Sissie jakies :D

karma wg. stronki ktora mi podalas jest takiej samej kategorii :) a dlaczego ona akurat ta musi jesc? Tak pytam z ciekawosci tylko, czy nie lubi innej czy tez nie mozesz jej zmienic z innych przyczyn? Ja wczoraj tez kupilam kilka puszeczek z blue buffalo i moje psisko sie tak zajadalo ze az milo bylo patrzec. Dzisiaj tez byl ze mna godzinke na spacerze, przyjechalam po pracy i zabralam go troche pobiegac. Ciekawe jak to zima bedzie....

reklama
ona ja bardzo lubi - wiele innych nie chciala, i lekarz stwierdzil ze poki sie dobrze chowa to nie ma problemu i tak zostawilismy :) ale ona dodatkowo wlasnie tez jest na puszkach tyle ze z Solid Gold :)

Pawimi a wy byliscie juz u weta z waszym czy jeszvze nie?

Do góry