reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie ze Stanów

W Betlejem mieście Zbawiciel się rodzi. Niech się Wam mili. najlepiej powodził Niech Wam służy szczęście o każdej godzinie i niech Was dobrego nic w życiu nie miniel

U nas troche lepiej, ale Natalka jeszcze w 100% nie jest zdrowa. jeszcze ma biegunke.
Wama u nas nie bylo goraczki
Dusia, Pawinii przystojniaki te Wasze chlopaki:-):-);-);-). Moze jakis kawaler uchowa sie dla mojej Natalki:-D:-D:-D
Gdzie nasza Domiska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Anetas u nas bardzo deszczowy. Jeszcze lezy gdzieniegdzie snieg, ale to juz nie to samo.
A ja Ty w drugi swiat dalej swietujecie, Krakow pewnie wyglada przepieknie?

u nas co prawda na ten ogrom sniegu ktory juz byl przez ostatnie kilka tygodni przez poltora dnia polalo zmrozonym deszczem, bylo wstretnie jak w listopadzie ale cieplo a dzis przez noc temperatura spadla drastycznie ponizej zera i zaczelo sypac sniegiem...teraz mamy okropna sniezyce a czytam wlasnie ze w Milwaukee czyli w sumie niedaleko nas bo jakies pol godzinki na polnoc kompletnie ich zasypalo. Oliver rano stwierdzil ze znowu Christmas mamy bo snieg sypie hahaha

a to fotki z dzisiejszej zimy.....gdyby ktoras zapomniala jak snieg wyglada;-)

Załączniki

• xmas09 009.jpg
    xmas09 009.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 68
  • xmas09 010.jpg
    xmas09 010.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 78
  • xmas09 015.jpg
    xmas09 015.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 83
  • xmas09 020.jpg
    xmas09 020.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 76
  • xmas09 023.jpg
    xmas09 023.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 61
  • xmas09 025.jpg
    xmas09 025.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 76
  • xmas09 029.jpg
    xmas09 029.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 64
  • xmas09 036.jpg
    xmas09 036.jpg
    5,5 KB · Wyświetleń: 65
  • xmas09 038.jpg
    xmas09 038.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 80
Pawimi to was zasypalo. U nas wczoraj padal deszcz i wszystko na szczescie stopnialo, teraz jest tylko tak mokrawo. Tyle sniegu to dzieciaczki i piesek maja frajde co :)

ano zasypalo i dzieciaki maja radoche my niekoniecznie juz az tyle :-) dzisiaj w koncu przestalo sypac, byc moze do was tez dojdzie bo u nas tez przez dobe lalo jak w listopadzie az w koncu deszcz przeobrazil sie w sniezyce i to tak ogromna. Pies co chwile symuluje potrzebe wyjscia bo chce sobie w sniegu pobiegac, dzis sie maz zorientowal i za ktoryms kolejnym razem go w koncu nie wypuscil ignorujac natarczywe domagania sie no i co...okazalo sie ze wcale nie chcialo mu sie wyjsc za potrzeba bo okrzyczany poszedl grzecznie spac i zapomnial ze mial wyjsc haha

pawimi widzisz te psy nie sa takie "glupie" jak nam sie czasem wydaje. A swoja droga jakie plany na urodzinki synka??? Szykujecie jakas impreze?

:-) sprytne te nasze bestie kochane sa oj sa :-):-) impreza bedzie obowiazkowa bo Oliver nie darowalby mi takiego niedopatrzenia, zreszta on jest zapraszany na urodzinki do kolegow i kolezanek ze szkoly wiec poniekad jestem zobligowana do odprawienia mu urodzin. Zastanawiam sie tylko nad Vincentem...miedzy nimi tylko 3 dni roznicy w urodzinach, poczatkowo myslalam zeby osobno zrobic ze wzgl. na roznice wieku bo nie wiem czy maluchy nie beda sie czuc nieswojo wsrod rozrabiajacych szkolniakow no i vice versa ale z drugiej strony maly nie ma az tak duzo kolezenstwa na calkiem osobne party a w dodatku te mlodsze dzieci to zazwyczaj rodzenstwo starszakow ktorzy bywaja na imprezach u Olivera....Zdaje sie ze imprezke powtorzymy w naszym tradycyjnym lokalu gdzie juz kilka razy Oliver celebrowal swoje swieto i tylko zamowimy dodatkowego torta dla Vincenta na podkreslenie takze i jego powaznego wieku :-)

reklama
pawimi obowiazkowo nie mozna zapominac o mlodszym :) u mnie podobny problem z brakiem kolegow i znajomych dla Pata, szczegolnie tu gdzie teraz mieszkamy.

Do góry