reklama

Mamy listopad 2013

Wow dziewczyny szalejecie nie zajrzałam przez jedno popołudnie i nadgonić nie mogłam :) ale się udało :)

gdynianka -fajnie że wróciłaś :) super wyniki :) możesz być już spokojna :)

co do samochodu to ja zastanawiam się nad kupienim tych tzw. adapterów do pasów żeby nie przchodziły przez brzuch miała któras cos takiego??

neonek-Ty nie wymyślaj z tym uciekaniem, każda z nas ma jakieś doły ale nie trzeba od razu dezercji :P, a pisanie prac to rzecz straszna ja pisałam 2 licencjaty i mgr i tyle ile się przy tym namęczyłam i naklęłam to masakra dobrze ze to za mną i za Tobą mam nadzieje już też :)

akaiah -ja też uważam że jak najszybciej powinnaś iść do lekarza nie ma żartów szczególnie teraz

avocado-
ale masz fajnie, że Ci cera wraca do normy, ja mam ciągłe problemy i teraz tez mogło by się już skończyć

ursula -co do wrednych i obgadujących to ludzie tak mają muszą chyba gadać zazdroszczą i tyle, ja dla bezpieczeństwa i świętego spokoju nie ujawniam się na fb bo po co mają mieć radochę wredni.
Ja też mam takich serdecznych bo całe życie jestem bardzo szczupła żeby nie powiedziec chuda, i tylko cały czas słyszałam zobaczysz ze po ciąży się roztyjesz...., wiec teraz mają o czym gadać. a tu wszystkim jak na złość rośni tylko brzuszek i piersi :P:P

Straszne zawirowanie mam w pracy ostatnio i ani chwili na nic, dobrze ze długi weekend :) jade po obrączki i do rodzinki z zaproszeniami na ślub wiec znowu bede miała zaległości w czytaniu, chyba bede musiala zagladać tu jakoś bo potem nie dam rady :D

reklama
Dziewczyny, ale się objadłam. Zrobiłam naleśniki z truskawkami i żurek z nowych buraczków z ziemniaczkami ;) pychota;) teraz leże musi mi się ułożyć. Rzadko kiedy jem dwa dania, zawsze albo zupka albo drugie, a dzisiaj calutkie dwa:)
A wy co macie dobrego????

Agatka - daruj sobie te adaptery - kosztują dużo pieniędzy a skutek jest mizerny. W razie wypadku tak czy siak oberwiesz poduszką i to ona zrobi najwięcej szkód niestety, a nie pasy. Wystarczy, że dolny podłożysz pod brzuszek a górny nad i już. nic nie ciśnie :)

Nonek - ja skapitulowałam z obiadem. Będą piersi z kurczaka w sosie śmietanowym z makaronem i pieczarkami. A na razie wcinam bułkę z pasztetową. Ale miałam ochotę!

Eh Dziewczyny, nonek narobiłaś mi apetytu i idę smażyć naleśniki :P
Pytanie do doświadczonych mamuś - od dłuższego czasu kochana mama stara się mnie przekonać do posiadania tzw. ROŻKA, wiem, że dzieci nie miałam, nie znam się i w ogóle generalnie powinnam dać sobie wcisnąć wszystko ale jakoś nie widzę potrzeby posiadania czegoś takiego. Co o tym myślicie? Mamuśka sugeruje, że będzie zima i dziecko osłoni o od chłodu...nie wiem jakiego wszak w cywilizowanych domach grzeją kaloryfery ale może jestem głupia. :happy2:

Ale narobiłam z tymi nalesnikami. Ogólnie bardzo lubie gotować:)
Ursula chodzi Ci o taki rożek do trzymania, to chyba dobry pomysł wiem, że moje siostry miały i stabilnie trzymało sie w nim dziecko:)

U mnie na obiad dziś również naleśniki tyle że z dżemem własnej roboty a zupka botfinkowa.Coś dzisiaj czuje lekkie bóle z prawej strony ? mogą to być więzadła ? Nie jest to duży ból ale coś podobnego do bólu jajników podczas owaulacji.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry