Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziękuje Ci Meago!!!!!!!!! Im człowiek więcej wie tym bardziej sie boi -przynajmniej tak jest w moim przypadku. Czekamy na termin ze szpitala... przy znieczulaniu może byc jedno z rodziców ...m kategorycznie zabronił mi , powiedział ze on będzie przy Mikołaju...może to i lepiej bo bym za bardzo przezywała.... Mam nadzieje ze będzie tak jak mówisz
Moja koleżanka w pl była na specjalizacji z anestezjologi, ale jej nerwy nie wytrzymały i przeniosła sie .... Wspomina to zawsze jako wyjątkowo stresujący dla niej czas.
Prawda jest taka, ze często pacjent widzi anestezjologa krótko przy znieczuleniu i na tym sie kończy jego wiedza, kto taka naprawdę czuwa nad jego życiem. Widzi chirurgów, neurologów, kardiologów i cała listę można wymienić a zazwyczaj nic nie wie o pracy anestezjologa, bo jeśli nie daj Panie Boże trafi na intensywną to albo nic nie pamięta, albo jest za słaby aby cokolwiek zapamiętać. I jak powiedziała moja ciocia dermatolog prawie juz 80 letnia. Chirurg, ginekolog, kardiolog, dermatolog itp. dorobi sobie otwierając swoja praktykę, zatrudniając sie w przychodni a anestezjolog mimo iz odwala kawał stresującej roboty, nikt nigdy o nim nie pamięta a i dorobić tez nie dorobi bo cóż miałaby robić w przychodni???? pozostaju mu szpital ew pogotowie ratunkowe gdzie płaca marnie a jaka jest praca każdy wie ..... I znowu sie rozpisałam sorki
Ale Was wzieło na barszcze i botwinki ja mialam 2 dni temu i narazie umylam gary po jedzeniu a dzisiaj na szybko pizza i kolacja i nic wiecej bo nie cchce kuchni brudzic moze K kupi po kebabie zamiast tej pizzy wracajac....
Napisalam do aniaslu rano zobaczymy jak to bedzie ..
Jolka6621 nie znam się na ćwiczeniach na kręgosłup niestety może spróbuj wejść do wanny? albo położyć się na trochę z girkami do góry? albo jakiś masaż delikatny niech Ci M zrobi.
Gdynianka śle ci całuski na powitanie:-) cmok cmok
powiem ci że nieraz mi tu ciebie brakowało ;-) oczywiście czekamy na twoje foty na privie co by się zwizualizować, nasze zacne buźki już tam są, wiec zapraszam ;-)
fajnie że jesteś;-)
Nonku kochany zostajesz bo ja cie tu chce, a dla przykładu że też czasami mam doła dodam...że dziś żadna z was nie pamiętała o moich imieninach a pisałam wczoraj że je dziś mama, ale się nie obrażam i pozostaje, bo sama mam sklerozę....i wiem jak to jest nie odpisać bo umknęło...
botwinkę uwielbiam, ale gotować jej nie umiem, dzisiaj ide do knajpki wyjątkowo na obiadek imieninowy mniam mniam...