reklama

Mamy listopad 2013

reklama
Hej dziewczynki.

Witam nowe mamusie.

Taką miałam ochotę iść dzisiaj na procesję i plany legły w gruzach. Zimno, chlapa, pada deszcz. Do tego straszny ból głowy. Myślałam, że będzie dzisiaj piękna pogoda, ale trudno:)
A jak tam u was? Jak się czujecie??

Hej Kochane, chyba dziś pospałyśmy :)
Witam nowe mamly :)

Nonek u mnie pogoda ładna ale wszędzie mówią że będzie padać ale trudno...wychodzę z domu bo tu zgrzybieję :)
Miłego dnia Dziewczynki.

Witam nowe Listopadówki :-)
u mnie też pogoda nieciekawa, niby ciepło jest, około 20 stopni ale wieje i słońca nie ma, chmury wyglądają na deszczowe, więc zostaję w domu póki co, może później małża wyciągnę na spacerek..

Witam, troszkę się przedstawię...:) Mam na imię Magda i jestem z Warszawy, obecnie jestem w 15 tyg ciąży. Jestem szczęśliwą mamusią 6- letniego Wiktora i 5- letniej Nastazji. w poprzednich ciążach dużo wcześniej logowałam się jako nowa mamuska, ale jak to z kolejnym bąbelkiem zawsze troszkę mniej czasu jest... Ale od dzisiaj będę zaglądać codziennie bo od wczoraj niestety musimy leżeć plackiem bo skraca nam się szyjka. Więc czekają nas tylko wycieczki do toalety. A co do pogody u nas dzisiaj rano słoneczko a teraz się chmurzy.

witam nowe mamusie. :)))!!!!!!!!!!!!

ja dzis z bólem brzucha lepiej, skonsultowałam się z lekarzem stwierdził ze to kolka, mam pic więcej :zawstydzona/y:
a co do przeziębienia nic sie nie poleprzyło powiedzial lekarz ze tylko babcine sposoby..
mleko z czosnkiem, syrop z cebbuli.. kupilam sobie tabletki dla kobiet w ciaazy PRENATAL GRIP i czekam,
przyjaechalam na kilka dni do rodziców, ale chyba szybciej stad wyjade niż przyjechalam, wole chyba w takim ukaldzie siedziec sama w domu.. bo mój M 3 dni pod rząd praca praca..

avokado - udanej zabawy ;)
nonek - u mnie wczoraj pogoda w kratkę..na koniec dnia cieplutko, tylko szkoda ze tak późno ;/ a dzis bez slonca ale dość ciepło..ale ja chyba nigdzie sie nie ruszam mimo ze chce na pobliski zamek GRODZIEC pojechać duzo atrakcji dzis i duzo starych znajomych..

miłego udanego i słonecznego dlugiego weekendu dziewczyny !!!

avocado udanej zabawy :-D ja nie wiem jak to się stało, ale na panieńskim jeszcze w życiu nie byłam :-( ani ja, ani żada z moich koleżanek nie bawiły się w coś takiego ;-)

właśnie wstawiłam muffinki do piekarnika, bo kuzynka męża zapowiedziała się na kawę dziś.. fajnie bo dawno jej nie widziałam, ciekawe jak zreaguje, bo jeszcze nie wie, że spodziewamy się Maleństwa :-)

reklama
zwolineczka witaj :) też siedzę w domu więc często tu jestem.Uważaj na siebie!
akaiah zdrowiej kobieto :D a przebywanie z rodzicami dłużej niż pare godzin może źle wpłynąć na Twoje zdrowie więc .. :laugh2:
martula weź mi prześlij kurierem kilka muffinek bo z chęcią bym zjadła a piec mi się nie chce :rofl2:
avocado baw się dobrze i daj przepis na zapiekankę :)
Lecę na spacer zanim zacznie padać bo niestety chmur coraz więcej :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry