reklama

Mamy listopad 2013

Cześc dziewczyny :)
Witam serdecznie nowe mamusie....
Pociesze was ze u mnie tez pogoda pod psem..tzn ciepło jest ale mgliście i pochmurno.
Piecze sie u mnie kruche ciasto z rabarbarem i truskawkami a na obiad będzie pomidorowa i leniwe.... ciasto tak pachnie ze aż mnie skręca...
Miłego dnia :)

reklama
ursula - już pakuję muffinki i czekam na kuriera :-D ja lubię piec i gotować, więc dla mnie to nie problem.. a te babeczki są tak proste i szybkie, że nawet niezapowiedzianych gości można nimi ugościć... trzeba mieć tylko odpowiednią formę do babeczek :-)

Witam :-)
dziewczyny, z moimi krzyżem lepiej, chodzę i siedzę bez większego problemu, tylko zgięcie to nadal koszmar. no i ten katar i gardło. W nocy spać jakoś nie mogłam, a jak już w końcu zasnęłam, to mnie obudziła ogromniasta burza. teraz jest troszkę pochmurane, ale słońce twardo się przebija. Wszyscy z domu poszli na procesję, a ja zostałam i obiad gotuję. Jejku, ale mi narobiłyście ochoty...za muffinkami nie przepadam, ale ciasto z rabarbarem....mmmmmmm... i pomyśleć, że mi przed domem rabarbar rośnie, tylko nie ma się kto nim zainteresować:rofl2: miłego popołudnia!

mhmm... ale robicie apetyt na cisto, a szczególnie amethys na to z rabarbarem... uwielbiam rabarbar w cieście, pycha.
akaiah dobrze , że skontrolowałaś swoje dolegliwości i to nie wyrostek. Wracaj do zdrowia.:-)
witam nowe mamusie, czujcie się jak u siebie i dużo piszcie .
U nas dzisiaj ładna pogoda, w słońcu prawie 30, a w cieniu 20,więc super.
Ja czuję się psychicznie trochę lepiej, tzn już tak bardzo się nie martwię o tą kosmówkę, nic się na razie nie dzieje, nawet żadnej małej plamki krwi,więc zaczynam myśleć pozytywne. Ale i tak nie mogę się doczekać poniedziałkowej wizyty, może dowiem się, kto tam a środku mieszka:-D.
Dobra, spadam się szykować bo idziemy na roczek męża bratanka.
Aha pisałyście o dzieciach, że wcześnie wstają. No to mój Antonio dzisiaj już przed piątą był wyspany i ani myślał z powrotem zasnąć. A ja dzisiaj chyba włożę sobie w oczy zapałki, żeby nie zasnąć, he, he...:-D:-D:-D

Witam nowe listopadówki :-)

U mnie dziś rano było piękne słońce, poszliśmy na procesje i już potem zaczęło się chmurzyć. Zanosi się chyba na burzę.

Mam dziś strasznego lenia, najlepiej bym nic nie robiła. Na szczęście jest mąż więc się trochę Basią zajmie. Ale pogoda przez swoją zmienność jest strasznie męcząca.

hej dziewuszki u mnie nawet ladnie tylko straszny wiatr ale cieplo wiec na obiad maz zrobil grila i musze przyznac ze sie nim obrzarlam a na kolacje mam ochote na pierozki z truskawkami

jutro o 12 mam wizyte w spa dla przyszlych mam ten prezent od meza:-)

amethyst :szok: dwaj to ciachooo z barbarem i tuskawką !!!!!!!!!!!
jolka to dobrze ze juz ci lepiej, ale pociesze cie ze nie jestes sama bo ja z dnia na dzien coraz gorzej ,myślałam ze jestem szczesciarą ze nie choruje a tu proszę....
bunny za zdrooszzceeeee mega tez bym się gdzies w błocie wytaplała jak taka pogoda ;)

Zwolineczka mam pytanie do Ciebie... Pisałaś ze leżysz bo skraca ci sie szyjka czy dostałaś leki jakieś?... Dzis sie czuje fatalnie boli mnie brzuch i twardnieje co chwila... boje sie ze przy mojej krótkiej szyjce takie skurcze moga sie źle skonczyc. Mam fenoterol i ispotin który brałam w poprzedniej ciązy, ale brałam od 17 tygodnia i nie wiem czy moge zapodać sobie juz teraz. według planu miałam brac od 20 tygodnia ... strasznie sie denerwuje

reklama
dziewczyny jest maaasakra... wyrzyna mi się ząb mądrości na stare lata... buzia spuchnieta, boli okropnie... :( byłam dziś u swojej Pani ginekolog pozwoliła zazyważ paracetamol, a jutro koniecznie wizyta u dentysty... maaasakra.... żeby tylko dzidziusiowi nie zaszkodziło... :((((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry