reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy listopad 2013

reklama
wstawie na zakupowy zaraz to podejrzysz sobie, my ostatnio bylismy w hm tylko ja obiecalam sobie ze nic nie kupimy bo Maly ma wiecej ciuchow juz od Taty i zaraz mnie przescignie... polowy to pewnie nie zdazy zalozyc bo za male bede...

oj moja też ma pokaźną garderobę :) tylko że zanim na nią będzie dobre rozm 56 to też troszkę minie więc mam nadzieję że założy większość :) o 9.00 będę się zwijać i lecę do biedronki na zakupy, wczoraj problem z autem miałam ech :)
czuję jakby mi się pochwa rozszerzała tak kłuje i jakby naciągała i rozluźniała dziwne uczucie:happy:

tez mam takie uczucie bardzo czesto, strasznie dziwne.. u mnie zakupy staly sie zajeciem dla P w ostatnich dniach jak leze zaziebiona.. hmm co do brzuszka no nie powiem jest co nosic.. przytylam w ciazy 20 kg.. dokladnie 18 ale juz dodaje na zapas.. teraz planuje zgubic do 55kg, bo zawsze tak 51 wazylam, niewiem jaki za 2 tyg bede miala..

heeh :):)
aj nie martw się wagę zgubimy :))
tylko ja mam brzuch mały jak na swój tydz hehe ;p chyba taki moj urok ;p albo to że mi się rozlało dużo na tyłek nogi :)

reklama
Do góry