reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Nie tylko Wy :p Ja tez jestem ranny ptaszek :-)

Ale musze cos koniecznie zjesc, bo strasznie jestem glodna.... Ja tylko wroce to cos popisze do Was, bo dzien bez forum to stracony dzien ;-)

reklama
ja już nie chce się kłócić i chce się wyspać

i wogóle, to dużo rzeczy bym chciała, np, żeby był już spokój z ciążą i porodem, tylko spokojne czekanie. Albo, żeby teściowa jak przyjedzie, była najmilszą osobą na świecie:eek:

no i pokój na świecie!

i chciałabym, żeby Majóweczki wczesniej wstawały!:-p

ŚPIOCHY!

ja tez dolaczam do rannych ptaszków wstaje codziennie po 6 :-p, ale musialam nadrobic brzydulke o 8 , bo wczoraj nie ogladalam ;-)
wczoraj bylismy cale popoludnie na dzialeczce...... fajnie grzalo sloneczko ahhhh

ja też sie melduje-juz wstałam.
Cholera M obudził mnie jak szedł do pracy, bo kluczy szukał:wściekła/y:a jak już wstane to nie zasnę.
Zrobiłam sobię kawkę i śniadańko i teraz siedze i was czytam.
Kolejny piekny dzień nam się zapowiada:-)i musze sie wybrać dziś do sklepu tzn dyskontu odzieżowego poszukać pidżamki (ale to dopiero później), bo do porodu położna nam na SZR mówiła że dostaniemy.

Dzień dziecka sobie robie:-p

troche egozimu z samego rana się przyda. A co do urodzin, to pewnie nie zauważone w tym roku przejdą, bo termin porodu mam na 16 maja niby, a urodziłam się... 16 maja:-D

i największy prezent sama sobie "zafunduje":tak::rofl2:

o widzę że coraz więcej księżniczek otworzyło oczka:-)
dzień dobry kochane:-)
tsarina faktycznie fajnie by bylo...moja mamusia urodziła moją siostrzyczkę w rocznicę śłubu:-)
Ja mam termin na 21 maja tak że jeśli mała nie będzie się spieszyć to możę 26 mi zrobi prezent:tak:

reklama
ja kochane uciekam..zresztą i tak jakoś strasznie tu pusto...:baffled:
Nie potrafie wysiedzieć w domku jak za oknem taka ładna pogoda:-)
Papapa

Do góry