Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja w październiku przed wypalaniem nadżerki miałam usg co by ciaże wykluczyć i gin stwierdził, że karmienie piersią całkowicie blokuje u mnie owulację...ciekawę jak długo jeszcze. Ale tabsy łykam tak co by za wcześnie nie było drugiego bąbla.

No a ja nie wiem skąd ta moja @ ...Przecież karmię całymi dniami, czasami 3 razy pod rząd co godzinę... No fakt w nocy od 20 do 7-8 nie ... może dlatego
![]()
moniqsan- u mnie przerwa sie zrobiła jak do pracy poszłam.. i od razu tez dostałam, więc może cos w tym jest?
depechów średnio lubie, znaczy się lubie ale nie ubóstwiam (i nie jestem zaszufladkowana do jednego rodzaju muzycznego)...ale facet z niego pierwsza klasa...
ale wiesz co... mój M też mi się podoba (jak nie przeskrobie sobie za dużo - to nawet baaaaaaardzo ;-)) - niech juz wraca:-
-
-(
Dokładnie Aniu...
Moja na piersi jest cały czas... czasami nawet nie podaję jej obiadków, bo wiem, że cycem jest napchana, wiec nie chcę jej dodatkowo rozpychac "bo dziecko musi codziennie zjeść obiadek"/"bo tak trzeba". W nocy jak się przebudza to niczym ślepe szczenie "idzie" noskiem w kierunku piersi...
No to Ninka zostałyśmy same z tym "nie - problemem" ... No i obie karmiące..

Moniqsan zgadzam się jak facet fajny to mieśni na klacie nie musi mieć, a Davi fajny jest.

To nie tak że ja jestem zaszufladkowana. Nie nie.
My w ogóle z M jesteśmy melomanami. W swojej płytotece poza zwykłymi CD mamy masę muzycznych koncertów DVD i jest to nasza pasja.
I tak jak on kocha swoje Dire Straits i Marka Knopflera tak ja ubóstwiam DM. Poza tym uwielbiamy:
Oldfielda (zdecydowanie naszym zdaniem najlepszy multiinstrumentalista), Claptona, Jarre'a, Pink Floyd, The Corrs, , Stinga, Chrisa Botti, Petera Gabriela, Midnight Oil, Roxette, z cięższych brzmień Prodigy z lżejszych Moby'ego. Generalnie kultywujemy dobre granie. M szczególnie gitarowe, ja perkusja, gitara.
Także widzisz, ciężko nazwać to zaszufladkowaniem. Po prostu muza muza i jeszcze raz muza
...a mylił się bardzo... bo ja i przy disco polo się pobawie, hehe).