• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

To nie tak że ja jestem zaszufladkowana. Nie nie.
My w ogóle z M jesteśmy melomanami. W swojej płytotece poza zwykłymi CD mamy masę muzycznych koncertów DVD i jest to nasza pasja.
I tak jak on kocha swoje Dire Straits i Marka Knopflera tak ja ubóstwiam DM. Poza tym uwielbiamy:
Oldfielda (zdecydowanie naszym zdaniem najlepszy multiinstrumentalista), Claptona, Jarre'a, Pink Floyd, The Corrs, , Stinga, Chrisa Botti, Petera Gabriela, Midnight Oil, Roxette, z cięższych brzmień Prodigy z lżejszych Moby'ego. Generalnie kultywujemy dobre granie. M szczególnie gitarowe, ja perkusja, gitara.
Także widzisz, ciężko nazwać to zaszufladkowaniem. Po prostu muza muza i jeszcze raz muza

Miniqsan Peter Gabriel? A skąd on i jakie ma utwory?
No Prodigy to i ja i mój M uwielbiamy. I troche inne i starsze Led Zeppelin itp.
Ale teraz to raczej muzykę rozrywkową, haus itp. Ale też przekrój z M mamy niezły.

reklama
Dzień dobry Majóweczki :-)

Wczoraj Was trochę "przekartkowałam" ale nie miałam czasu na nic, no i siły....
Mój starszak jest chory, w nocy gorączka prawie 40 stopni, wymioty, gardło obrzydliwe... Lekarz stwierdził zapalenie gardła ale nie wyklucza też szkarlatyny!! :-(

tsarina ja też Cię kocham za wszystko, co piszesz! A gra... no no no, jak było?! :-)

agakm doczytałam, że M gdzieś Ci wyjechał, tak?

Confi zdrówka, choróbska won!

moniqsan gdyby Gaba była chłopcem miałaby na imię Gabriel właśnie od Petera Gabriela... Kochamy Genesis z lat 70'

e tam,!!!
d... była a nie spanie!!!
ech.

no w każdym bądź razie.
Confi, nie wiem czemu ale mam jakieś takie wrażenie że Ty masz podobne spojżenie na ślub jak ja. I że nasze "pomysły" na ślub były by całkiem zbliżone do siebie.

Aguś, dobrze że z oczkami Joagody ok. A co do wady wzroku, no cóż. niestety takie czasy. Mój ojciec ma bardzo dużą (chorobową) wadę wzroku (już kilka razy mu proponowali laserowy zabieg tutaj w ang., bo przy takiej wadzie jak on ma jest za darmo, ale on stwierdził że jest na to za stary) no w każdym razie on ma -6.
I prawie wszyscy mamy po nim wadę z tymże ja mam "tylko" -3,5 a moja sis, ma już -5,25! i nadal jej leci.
więc niestety trza mieć oko na nasze pociechy i już.

apropo wad genetycznych u dzieci, to ja już myślę czy Maja będzie miała to co mój M. i na pewneo będę zwracać lekarzom na to uwagę na różnych kontrolach.
Bo mój M. ma jedną nogę trochę krótszą, a że żaden leakrza u niego tego na najróżniejszych bilansach i kontrolach nie "zauważył", to dozło do tego że M. ma skrzywienie miednicy a co za tym idzie kręgosłup wykrzywiony w 2 płaszczyznach i lekaż mu powiedziła że najprawdopodobniej w wieku 35 lat będzie musiał poddać się operacji na kręgosłupie żeby nie dostać paraliżu!!
fajnie, nie? :dry:

więc - trza mieć oko na te nasze małe ludki.

e tam,!!!

apropo wad genetycznych u dzieci, to ja już myślę czy Maja będzie miała to co mój M. i na pewneo będę zwracać lekarzom na to uwagę na różnych kontrolach.
Bo mój M. ma jedną nogę trochę krótszą, a że żaden leakrza u niego tego na najróżniejszych bilansach i kontrolach nie "zauważył", to dozło do tego że M. ma skrzywienie miednicy a co za tym idzie kręgosłup wykrzywiony w 2 płaszczyznach i lekaż mu powiedziła że najprawdopodobniej w wieku 35 lat będzie musiał poddać się operacji na kręgosłupie żeby nie dostać paraliżu!!
fajnie, nie? :dry:

więc - trza mieć oko na te nasze małe ludki.

Oj to przykro tak, jak ktoś czegoś nie dopilnuje i potem problemy są przez to, a mógł Twój M uniknąć tej operacj.

Miniqsan Peter Gabriel? A skąd on i jakie ma utwory?
No Prodigy to i ja i mój M uwielbiamy. I troche inne i starsze Led Zeppelin itp.
Ale teraz to raczej muzykę rozrywkową, haus itp. Ale też przekrój z M mamy niezły.

Nie no o klasyce to ja się w ogóle nie wypowiadam. To się rozumie samo przez się:
Cepeliny, The Doors, Black sabath, Genesis (jeśli znasz, to już tu powinien Ci Peter Gabriel coś mówić :tak:), Bob Dylan, David Bowie, Van Morrison. Się wie :tak:

Petera Gabriela na pewno znasz ze słynnego Sledgehammera, albo Dont give up w duecie z Kate Bush

[video=youtube;RVUxgqH-y4s]http://www.youtube.com/watch?v=RVUxgqH-y4s[/video] (sledge z mojego ukochanego koncertu Growing Up z Mediolanu)

A to zobaczcie koniecznie: ciaryyyy [video=youtube;Ww9JS8dJ9fY]http://www.youtube.com/watch?v=Ww9JS8dJ9fY[/video]

Kiedyś wyglądał inaczej [video=youtube;z4VCTv-68SU]http://www.youtube.com/watch?v=z4VCTv-68SU[/video] - (słynny teledysk) teraz to ciacho gościu :-)

reklama
ech Aga, ta informacja od Tikanis powinna być chyba ocenzurowana.
Tylko dla mam śpiących maluchów.
Bo nie powiem, zadzrość mi się pojawia, i chęć spróbowania.:baffled::baffled::baffled:

pytam się znów: gdzie MMATYSIA??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry