Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Teraz męczę ją na podłodze...bo inaczej pewnie po godzinie bylaby już wyspana. Mam nadzieje, ze nie bede z nią kwitła do 3:00 w nocy 
Marzenko miłego wieczoru:-)mąż dopiero za chwilę wróci do domu po załadunkuprzed 8 pojechał i tyle to trwało
no a jutro w drogę, tak że nie posedzę dziś z Wami...
a u mnie to działa tylko długo to trwa a najlepsze że on przy tym się tak ubawi że chochoooo, no to właśnie ja tak robić nie mogę, bo ona wstaje od razu, do tego krzyczy i rzuca się, aż w koncu wpada w spazmatyczny płacz... a tak, jak widzi że nie wracam do niej to sama się układa
dlatego ja się cieszę jak on się znudzi i zacznie płakać wtedy wiem że zaraz uśnie ...mąż dopiero za chwilę wróci do domu po załadunkuprzed 8 pojechał i tyle to trwało
no a jutro w drogę, tak że nie posedzę dziś z Wami...

dlatego ja się cieszę jak on się znudzi i zacznie płakać wtedy wiem że zaraz uśnie ...

ale... grunt, że działa 

o ciekawie wieczór wam się zapowiadamelduję się...
Boże... wiecie, ze moje dziecko spalo dziś 6 godzin w trakcie dnia. Teraz męczę ją na podłodze...bo inaczej pewnie po godzinie bylaby już wyspana. Mam nadzieje, ze nie bede z nią kwitła do 3:00 w nocy
znaczy zostajesz z nami....ja też zazwyczaj czekam aż Natasza jest zmęczona i dopiero wtedy szybka kąpiel, butla i spać... ona jeszcze nie wstaje, ale non stop siada. no i jak nie jest bardzo zmęczona to ja ją kłade, a ona siada i tk mogłoby być cały czas, więc raczej też szybko wychodzę z pokoju... czasmi popłacze i siada, ale starma się zbyt szybko nie reagować...

:-(od razu SADYSTKA inaczej bym nie wiedziała jak dziecko płacze ;-)SADYSTKAale... grunt, że działa
![]()