• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
i coś ty robiła biedna w tym czasie? ;-) chyba generalne porządki co? :-)
(buuuuu nawet się nie odezwałaś do mnie :-(:-(:-()

Kochana - leżałam obok niej i nadrabialam zaległości w TV ;-):-D:-D:-D Obiadem nie musiałam się martwic (na szczescie tych cannelloni dzis nie robiłam...)

Porzadki niestety jutro mnie czekają... nawet łazienkę umyję (teren M) :-D:-D:-D

no ja myślę :-pFilipek je wszystkie papki nie wybiera a Lili ma podniebienie po mamusi to co się dziwić...

O ho ho!
Wypraszam sobie
Lubię dobre rzeczy, ale nie pogardzę swojską zalewajką, golonką, czy okraszonymi ziemniakami. Że nie wspomnę już o kopytkach, wszelkich kaszach (kocham kasze) z ciężkimi tłustymi sosami itp. A kaszankę? Pasztetową? Lubicie? Pewnie większość nie. A ja kocham :-p

A kożuch z mleka ? :-p Mniaaaam

I co? że niby taka ślachcianka :-p:-p:-p

uuuuu :-(:-( a nie ciężko ci takiego klocka nosić?:shocked2:
No ciężko czasem....ale generalnie nie jest zle:tak: To zależy od dnia bo często jest to chwilka i ona już śpi....gorzej w ciągu dnia jak za bardzo rozbujana jest;-)
W nocy pije flache,beka i zasypia już sama:tak:
A no właśnie....
Moniqsan...w nocy odkładam ją od razu i zasypia sama bez miałknięcia...ale tak robiłam zawsze....a w dzień wszyscy ją nosili....czyli jednak się da:tak:

O ho ho!
Wypraszam sobie
Lubię dobre rzeczy, ale nie pogardzę swojską zalewajką, golonką, czy okraszonymi ziemniakami. Że nie wspomnę już o kopytkach, wszelkich kaszach (kocham kasze) z ciężkimi tłustymi sosami itp. A kaszankę? Pasztetową? Lubicie? Pewnie większość nie. A ja kocham :-p

nie no kożuch z mleka - FUJJJJJJJJJJJJJJJJ

ale co do reszty, to.... Boże... toż to musi by tragedia.... zrezygnowac z pomidorków na rzecz kaszanki:szok::-p:-p:-p

O ho ho!
Wypraszam sobie

ja lubię kaszankę - ale tylko na ciepło z cebulą, o matko, rozpłynęłam się. muszę kupić w polskim sklepie następną razą.

lubię pasztetową. :-p:-p

lubię ciężkie sosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale z makaronem najbardziej.

ale kożuch z mleka - bleghhhhhhhhh , mało nie zwymiotowalam na biurko!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry