• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
moniq, kochana widzę że ty się w życiu nie nudzisz ani joty :-D:-D a to mąż.. a to tata...fajnie ci, ciągle uchachana pewnie chodzisz :-D:-D

no to widzisz mój ugotować potrafi... a już dania z makaronami (spaghetti, lasagne) to niebo dla podniebienia!!! - ja się skromnie przy nim chowam...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ale co ja bym dala za pączka do kawy:szok::tak::-D:-D:-D
haaa dokładne mam tak samo :tak::-) obiadek m ugotuje, pyszną kolacyjkę też przygotuje..ale żeby o jakimś deserku pomyślał to już nie :zawstydzona/y:
i jego boskie tłumaczenie się "a bo jestem na diecie" (znaczy się mój m nie ja :-p), tylko dlaczego - ja się pytam - jeśli on nie chce jeść słodyczy to ja też nie mogę? i tu pada odpowiedź co mnie z nóg zwala "a bo jak będzie coś na stole to zjem" :-D:-D

haaa dokładne mam tak samo :tak::-) obiadek m ugotuje, pyszną kolacyjkę też przygotuje..ale żeby o jakimś deserku pomyślał to już nie :zawstydzona/y:
i jego boskie tłumaczenie się "a bo jestem na diecie" (znaczy się mój m nie ja :-p), tylko dlaczego - ja się pytam - jeśli on nie chce jeść słodyczy to ja też nie mogę? i tu pada odpowiedź co mnie z nóg zwala "a bo jak będzie coś na stole to zjem" :-D:-D

Barmanko,
fajny ten Twój M.;-)
Ja jak mojego poznałam i zamieszkaliśmy razem, to się bałam, że przytyję, bo u niego zawsze jest dużo słodyczy:sorry2: i bałam się, że nie bedę miała wystarczjąco dużo silnej woli, żeby nie jeść:sorry2:. Ale jakoś daję radę

Aga, pewnie już pisałaś, a ja dopiero usiadłam do komputera. Myslałam dzis o Was - czy wszystko dobrze?

tak Kochana -póki co jest ok. DZIEKUJE za ciepłe mysli :***
na dnie oka nic nie stwierdzono. Za to Jaga ma rozrzedzoną siatkówke, co tłumaczy o odziedziczeniu po mnie wady (krotkowzroczności).
W poniedzialek neurolog.

reklama
Tego Posta Dedykuję:
Wam za to:
-że jesteście:tak:
-że mnie czasem wspieracie:tak:
-że jesteście wredoty:sorry:
-że jak was czytam to padam że śmiechu:-D
-że się od was uzależniłam :baffled:
-że dzięki wam czasem ugotuje coś lepszego dla siebie i dziecka :tak:
-że przez was się odchudzam:eek:
-że po raz pierwszy jestem w klubie AA:rofl2: