• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.

Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.

Ninko - już mam kciki zaciśniete i pozytywnie myślę o finiszu tej aplikacji i pracy!!!

Tego Posta Dedykuję:
Wam za to:
-że jesteście:tak:
-że mnie czasem wspieracie:tak:
-że jesteście wredoty:sorry:
-że jak was czytam to padam że śmiechu:-D
-że się od was uzależniłam :baffled:
-że dzięki wam czasem ugotuje coś lepszego dla siebie i dziecka :tak:
-że przez was się odchudzam:eek:
-że po raz pierwszy jestem w klubie AA:rofl2:
-że mam parę nowych numerów w telefonie:-D

Reszta przy 4 tysiącach:-p:-p:-p
:-):-):-):-) gratulacje :tak::tak::tak:

reklama
ale jakby co będziemy miały wtykę;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry