• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.

Ninka, życzę Ci takiej pracy jaką dostała moja S (cioteczna)
Dziewczyna dość biednej rodziny, pracowała w sklepie w galerii, studiuje finanse i bankowość zaocznie na SGGW, zawsze marzyła o "zwykłej" pracy w banku. 23 lata, trafiła do Noble Banku, pracuje nie na żadnej kasie, w kredytach itp, tylko w departamencie, ma swoich 10 klientów (w tym Rubika, Karolaka - tego od 39.5, Durczoka i paru innych) i zarabia jakieś straszne pieniądze... tylko niestety troszkę sodówka uderzyła, ale mam nadzieję że zejdzie na ziemię :tak:

reklama
No zaraz Cię palnę .... obiadki, kolacyjki a ta jeszcze narzeka na brak deseru :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a bo to ni wiesz jak jest? :sorry2: że człowiek zawsze pragnie tego czego nie ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nina trzymam kciuki za pracę. wiem że w Bełchatowie ciężko z pracą :-( prawda taka że jak nie masz kontaktów to zapomnij o pracy :zawstydzona/y: masz kontakty? :sorry2:

malgoss, super że z serduszkiem synka wszystko jest w porządku:tak:

Zapomniałam Wam napisać, złożyłam aplikacje do Getin banku. Także proszę o kciukasy o to żeby mnie przyjeli i jakies sensowne pieniądze dali( niestety ze wzgledu na to, że nie mam z kim Jula zostawić, a w grę wchodzi złobek prywatny z abonamentem bez jedzonka 800 zł, nie moge iśc do pracy za 1000 zł). Podobno w połowie lutego ma dzwonić pani dyrektor.
Kciuki zaciśnięte:tak::-)
No to dobrze. na pewno już się mniej denerwujesz.
A my we wtorek bylismy z małym na echu serca, bo pediatra słyszała szmer. Ale tez jest wszystko ok.
Ojjj...dobrze że wszystko Ok:tak:

Dziewczyny ja się zwijam...spokojnej nocki życze,pa:-)

Dziewczyna dość biednej rodziny, pracowała w sklepie w galerii, studiuje finanse i bankowość zaocznie na SGGW, zawsze marzyła o "zwykłej" pracy w banku. 23 lata, trafiła do Noble Banku, pracuje nie na żadnej kasie, w kredytach itp, tylko w departamencie, ma swoich 10 klientów (w tym Rubika, Karolaka - tego od 39.5, Durczoka i paru innych) i zarabia jakieś straszne pieniądze... tylko niestety troszkę sodówka uderzyła, ale mam nadzieję że zejdzie na ziemię :tak:
ooo.. tak, tak to ja poproszę ... no może bez sodówki:-D

Wiecie co, dzisiaj nie jest mi do smiechu. naszym przyjaciołom spalił się dom - dzis się dowiedziałam, bo wcześniej nie mieli głowy, by do nas dzwonić ( mieszkaja daleko). Szok. Dobrze, że w dzień , a nie w nocy, bo nie wiadomo, jakby sie to skończyło. A dopiero co go wykończyli! I jeszcze mają kredyt

TRAGEDIA! :shocked2:
Mam nadzieję że ubezpieczony
Ale nieszczęście

Zapaliło się od kominka ( wkład kominkowy). oni mają szczęście, bo ich sąsiad zaproponował im, żeby się wprowadzili do nowo wybudowanego przez niego domu, który wybudował dla syna - ale ten syn jest jeszcze młody i może poczekać. Tak więc mogą mieszkać, aż swój dom odbudują...
Szczęście, że mają takiego sąsiada

a bo to ni wiesz jak jest? :sorry2: że człowiek zawsze pragnie tego czego nie ma :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

nina trzymam kciuki za pracę. wiem że w Bełchatowie ciężko z pracą :-( prawda taka że jak nie masz kontaktów to zapomnij o pracy :zawstydzona/y: masz kontakty? :sorry2:

malgoss, super że z serduszkiem synka wszystko jest w porządku:tak:

no w tym banku niestety nie. Zobaczymy jak bedzie.

Dziewczyna dość biednej rodziny, pracowała w sklepie w galerii, studiuje finanse i bankowość zaocznie na SGGW, zawsze marzyła o "zwykłej" pracy w banku. 23 lata, trafiła do Noble Banku, pracuje nie na żadnej kasie, w kredytach itp, tylko w departamencie, ma swoich 10 klientów (w tym Rubika, Karolaka - tego od 39.5, Durczoka i paru innych) i zarabia jakieś straszne pieniądze... tylko niestety troszkę sodówka uderzyła, ale mam nadzieję że zejdzie na ziemię :tak:

wow - rewelacja!!! O ile nie sfiksuje (no co by ta sodowka troszkę zelżała) to jest ustawiona na cale zycie :tak::-)

Roxy -dobranoc :***

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry