Ach, no i jeszcze jedno chciałam napisać.
Martalis, przez to całe zamieszanie, i fakt, że ograniczam się tylko do najważniejszych spraw przez co wyglądać może, że olewam inne posty chciałam Cię przeprosić że nigdzie nie odpowiedziałam na Twoje posty. A widziałam że zwracałaś się do mnie w swoich postach. Wybacz!
Bardzo dzielna z Ciebie mamusia i fajnie że zmieniłaś swój tok postępowania. Mam nadzieję że będzie to w przyszłości owocowało i sama to spostrzeżesz. Mam nadzieję tylko, że nie zaufałaś mi bezgranicznie i jednak czuwałaś nad Xavkiem w razie czego. Jak u was? Polepszyło się? Trzymam kciuki za Jego zdrówko!
nic sie nie stalo,wiem ze sie uczysz.
Xavkowi juz lepiej goraczki niema ,tylko katar i kaszelek zostal
no oczywiscie ,ze nie zaufalam 100%,sprawdzalam czy goraczka nie wzrasta i pilnowalam
ale sam sobie poradzil ,predzej bym napeno juz cos podala .
zobaczymy jak bedzie dalej ...
zdrowka zycze!
florencjo to masz szpital w domku,duzo zdrowka dla wszystkich...
kasia 1208 sliczne buciki:-)
tikanis nie denerwuj sie ,Kubus jest twoim dzieckiem i ty decydujesz co zrobisz a my mozemy doradzac...:-)
agakm no prosze nastepna naklikala 4000 posta gratki!
barmanka no niestety czlowiek uczy sie na bledach,nikt mi nic nie podpowiadal i nie pomagal,wszystko sama ,szkoda ze wtedy nie
mialam internetu,tyle madrych rzeczy sie idzie dowiedziec...nie tylko o rozwoju dzieci ,oczywiscie nie idzie sie do wszystkiego
dostosowac tak jak pisza ...;-)
ankzoc fajnie ze wreszcie odwiedzisz fryzjera,tez bym chciala ale troche zapuszczam zeby jakas inna fryzurke zrobic
ale cos czuje ze sie skonczy tak jak zawsze krociutko....
juz prezenciki dostalyscie ,ja nie licze na nic nawet na jednego kwiatka ...
:::W DNIU NASZEGO SWIETA WSZYSKIEGO DOBREGO :::
DLA DIANKI NA KOLEJNY MIESIAC DUZO BUZIOLKOW !