reklama

Mamy majowe 2009

Tu nie chodzi o to, że są podzieleni.
Chodzi o to jaka kasa idzie na promocję tego co się chce aby było sprzedawane.
Jak się zna trochę ten światek to się wie jak on funkcjonuje. Co chwilę sponsorowane konferencje na których lekarze rozpieszczani są ponad stan, gifty, czasami wartościowe prezeny (wycieczki itp) ... no i kasa od każdej zrelizowanej recepty :baffled:

oczywiscie wszystko kreci sie wokol pieniedzy, niewazne czy cos dobre czy nie ...ino kasa ,kasa

barmanka to masz teraz dylemat,ja niestety nie biore rzadnych tabletek

usiekam
milego popoludnia

reklama
Oto Krzysio na swoim tronie :-)

Załączniki

• telefon 048..jpg
    telefon 048..jpg
    20 KB · Wyświetleń: 58
  • telefon 049..jpg
    telefon 049..jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 64
moniqsan-
po pierwsze dziewczyno widze ze musisz miec ostatnie zdanie , widac lubisz rozkazywac a jesli chodzi o twoja wiedze nie interesuje mnie ile masz dyplomow dla mnie twoja wiedza jest jakas tam.... niekoniecznie jest to okreslenie negatywne a raczej obojetne... i nie zamierzam robic tak jak ty mi kazesz...

po drugie piszesz ze nie mowisz mi jak mam robic jednak najpierw mowisz mi swoje rady i one sa ok a pozniej jak ci pisze ze sie z nimi nie zgadzam to mnie krytykujesz i mowisz ze zal ci kubusia.. no wybacz ale to jest autentyczne narzucanie komus swojego zdania.. i sory ale ja twoja fanka jesli chodzi o wiedze medyczna nie jestem i nie bede... guru jestes jakims czy jak ?? bezsens totalny... ty mi mowic jak mam robic nie bedziesz tym bardziej ze dzieci sa rozne moj kuba od poczatku nie przespal nocki zabkawanie przechodzi koszmarnie naraz 4 zeby do tego garaczkowanie.. ja do pracy wiec ja wiem jak swoje dziecko wychowywac nie jestem tepa i nie mam 15 lat zeby ktos nademna stal i mowil co mam zrobic.. wkurzam sie tylko ze jesli ktos sie z toba nie zgadza to go krytykujesz i wtedy ostro jedziesz mowic ze zal ci kubusia... no przesadzilas z tym okresleniem ... koniec gadki bo i tak nic nie zrozumiesz... jak widac......

moniqsan-
po pierwsze dziewczyno widze ze musisz miec ostatnie zdanie
:-):-):-)

no właśnie widać, kto musi ...

reszty komentować nie będę, bo nie chce mi się zniżać do pewnego poziomu i wchodzić z Tobą w potyczki :no:

Prosiłabym Cię jedynie żebyś zaczęła używać polskich znaków (jeśli masz taką możliwość) i postarała się o unikanie błędów interpunkcyjnych (przede wszystkim) jak i ortograficznych, bo bardzo ciężko doczytać czasami do końca Twoje posty. I NAPRAWDĘ nie mówię tego złośliwie :no: już dawno miałam zwrócić na to uwagę :sorry2:

Florencjo, Krzysio jest prześlicznym chłopcem. Nie wiem jak Wy to robicie, ale wszystkie Wasze dzieci są naprawdę bardzo urodziwe :tak: Świetne geny ... ;-):-)

Ostatnia edycja:
moniqsan- chyba ja do twojego poziomu. sama krtytycznie ocenic sie nie umiesz, a na polskie znaki nie mam czasu... kubus jest bardzo absorbujacy a bledow ortograficznych nie popelniam,, wiec nie musisz teraz wytykac mi czegos czego niema.... ehhh moniqsan dorosnij wkoncu... mala dziewczyneczko!!!

moniq, tikanis - dziewczyny każda z Was ma swoje racje. Niech jedna drugą uszanuje. :tak:
Proszę uspokójcie się już :tak:

florencja, jaki Krzysiu jest śliczny, usteczka ma takie w sam raz do całowania :tak::-)

aneteczka, super że wy już po ospie :tak: teraz tylko z górki :tak:

a ja wam pokaże jak ostatnio Marcelitko zasnął na spacerku :-D:-D nie przypinałam go pasami, bo miałam w wózku taki śpiworek (dziś w końcu go zdjęłam!) i ciężko się go zapinało :sorry2:
p.s. sorki za jakość zdjęć ale fotki z telefonu ;-)

Załączniki

• 05032010244..jpg
    05032010244..jpg
    39,9 KB · Wyświetleń: 58
  • 05032010240..jpg
    05032010240..jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 59
  • 05032010242..jpg
    05032010242..jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 59
Dziewczyny wszystkiego dobrego - sorki że tak późno :confused:

Moniq, Tikanis bo wezmę wiadro z zimną wodą po jednym dla każdej ;-)

A ja dziś dzień z lekarzami :baffled: kurde dostałam 4 skierowania na MRI (rezonans), skierowanie do poradni neurochirurgicznej i proszki bo podejmujemy walkę z moimi szumami usznymi

reklama
moniqsan- chyba ja do twojego poziomu. sama krtytycznie ocenic sie nie umiesz, a na polskie znaki nie mam czasu... kubus jest bardzo absorbujacy a bledow ortograficznych nie popelniam,, wiec nie musisz teraz wytykac mi czegos czego niema.... ehhh moniqsan dorosnij wkoncu... mala dziewczyneczko!!!

No, super super :oo:

Nie wytykałabym czegoś czego nie ma!A takie słowa jak: rozumie zamiast rozumiem, wogole, zamiast w ogóle, ostatnio lekko infekcją zamiast lekką infekcją, czy te forum, zamiast to forum w Twoim wykonaniu znam już na pamięć.
Poza tym o ile się nie mylę używanie polskich znaków objęte jest regulaminem.
Nie wiedziałam, że pisanie z polskimi znakami zajmuje więcej czasu :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry