reklama

Mamy majowe 2009

Barmanko
Nie no, ta kurtka jest .... megaaaaa! Genialnie Mercelkowi w niej! :-)
No i ta pozycja! Fota dnia :tak:

aneteczka
Przynajmniej macie już ospę za sobą :tak:
No i gratulacje raczkowania. Super. Przyda mu się ta umiejętność :tak:

reklama
Florencjo - Krzys jest bosski... No i jakie fajne minki, hehehe - super!!!

Barmanko - jeju...ależ Ci Marcel zawisł w wózku... Musiał już być chyba mega zmęczony... Ja też jeszcze Jagody nie zapinam pasami (przez ten śpiworek...). Super fotki

Aneteczko - tak, tak - to byłam JA (na gg)

Tikanis, Moniqsan - bardzo prosze abyście już nie ciągły tej kłótni!!! Za kolejny post z "zębami" otrzymacie ostrzeżenie.
Każda z Was ma swoje racje. Każde dziecko jest inne, Każda z nas ma inną sytuację w domku, i Każda z nas chwyta się innych sposobów do walki z choróbskami, itd...

agus- ja tak musze zeby nie bylo ze jakas tepa jestem jak ocenia mnie moniqsan moniqsan- nie ma to jak czepiac sie literowek rozumie a nie rozumiem, w ogole a nie wogole, lekko infekcje a nie lekka .. to wlasnie sa bledy pisane przez to ze zawsze sie spiesze.... skoro ty masz tyle czasu to super ale ja tyle go nie mam,,, i moj byt na forum zawsze jest w trybie przyspieszonym,, nie mam czasu na polskie znaki bo musze je pisac z shiftem i niestety ale to wiecej czasu zajmuje moniqsan!!!! i wez dziewczyno sie mnie wkoncu nie czepiaj... jestes upierdliwa jak flaki z olejem,,, kurcze jak taki rzep do psiego ogona sie uczepi i wkur....
nie wiedzialam ze jestes taka zawistna...:/

a tak swoja droga dziewczyny tak sie zastanawiam ze wlasnie przez moniqsan wyrazilam tylko to ze nie zgadzam sie z jej opinia i od tego moniqsan na mnie naskoczyla... te to o tamto ze zal jej kubusia pozniej juz nie miala czego i zaczela wyjzezdzac z tekstami typi literowki.. i sie zastanawiam czy nie zrezygnowac z forum przez taka moniqsan.. kurcze bo jak taka dziewucha ma mnie wkurzac glupimi tekstami .. to mam dosc... kurcze napisalam tylko o kubusiu i moich problemach a potem jak nie zgodzilam sie z opinia moniqsan zaraz uslyszalam jaka to jestem matka , o bocjiu strach cokolwiek pisac zeby taka moniqsan do czegos sie nie przyczepila i nie zrobila z igly widly :///

Tikanis - lubię Cię, i rozumiem, Twój żal, bo... jeżeli chodzi o leki... to zapewne chwytalabym sie wszelkich sposobów do walki z bólem (jeżeli domowe sposoby by nie pomogły).

Jednak - prosiłam o zaprzestanie tej kłótni (zresztą nie tylko ja) - przykro się czyta kolejny post z obrazami względem moniqsan:dry::-(. Dziewczyna ma ogromną wiedzę (popartą przykładami u najbliższych), i podsuwając swoje rady z pewnością chce dobrze... Ja już nie raz przetrzymałam Jagę (nawet zrezygnowałam z podania antybiotyku, co nas uziemiło w domku na miesiąc... ) - i tylko w 1 przypadku siegłam po syrop...

Skoro kłótnia nie odbywa się na podłożu priv... To i ja udzielam publicznego upomnienia (+ 1 do profilu). Przykro mi z tego powodu - ale musialam zareagować:-(

Ja jak zwykle po ogień...

Wszystkim solenizantom, dzisiejszym i spóźnione dla przed- i wczorajszych, dużo zdrówka, usmiechów i buziaków... tsarina i Iza Mirka

marcepanowy_tort_lalka_popup_watermark.jpg

Barmanka to u Was tak ciepło,że Marcel bez czapki, ale fajnie:tak: ja się nie mogę doczekać kiedy czapkę na wiosenną zmienię:sorry2: a spacerek Go bardzo zmęczył;-)
Aneteczka dobrze,że ospa powolutku znika:tak: i gratuluję raczkowania:-)

W środę idę do fryzjera jupiiii w końcu już patrzeć na siebie nie mogę:sorry2:Ankzoc jak jak fryzurka

Hej dziewczyny

Aneteczka fajnie, że już jest lepiej.

Florencjo świetnie Krzysiu wygląda. Śliczny z niego chłopczyk. No i gratuluje postępów nocniczkowych.

Barmanko Marcelek pozycje do spania ma wymyślną:-D

Kasia super butki. Ale cena rzeczywiście ... dobrze, że wygrałaś ten bon:tak:

Roxy jak tam Nadusia?

Ankzoc no i gdzie ta fryzurka?Przeoczyłam coś.

U nas z nowości 4 ząbek. Tak jak pisałam wcześniej było już tą jedynkę widać no i wyszła.
Ja od dziś kończę z dietą (przynajmniej tą) Rozmyślnie. Okazało się, że bardzo pogorszył mi się wzrok. Byłam u okulisty i zamiast - 3 mam - 4,75 w ciągu dwóch tygodni. Lekarz twierdzi, że to nie od diety, ale ja wiem swoje. Brak tłuszczu w tej diecie wg mnie spowodował brak wchłaniania wit A( brałam suplementy) Zobaczymy czy coś się poprawi. Ale jestem zdołowana.

Kłótni nie komentuje co by już nie rozgrzebywać:tak:

no właśnie Aniu - jak po wizycie u fryzjera?? czekam na fotkę:-)

Aneteczko - biedny Miłoszek... dużo ostatnio wycierpial ale na szczęście już jest po wszystkim - brawa i gratki za raczkowanie:tak::-)

Kasiu - i co - też jesteś nastawiona na grzywkę? Ja się ciągle zastanawiam...:sorry2: w sumie dobrze się czuje w swojej długości, i długości przodu... Chyba poczekam na nową wenę:happy2:

Kasico - dużo zdrówka Ci zyczę!!! Oby proszki pomogły, a rezonanse niczego złego nie wykazały...

o kurcze Nino - bardzo mi przykro... A bralas Klaren? mi zawsze pomagał... Nie wiem jak Cię wesprzeć - mam nadzieję, ze to pogorszenie wzroku jest przejśiowe, i za niedługo powróci do "normy"

Ostatnia edycja:
reklama
hallo!
a tu znowu pustki...
Jeszcze raz dziękujemy za życzenia!!!
I dziękuję za gratulacje z okazji 4-tysięcznego postu!!!

Kasiu - fajnie Ci z tymi butkami!!! I fryzjer... Tylko wiesz - ja jak ostatnio szłam do fryzjera to wydawało mi się, że patrzeć na siebie nie mogę, ale patrzeć to ja dopiero nie mogłam jak wyszłam od fryzjera... Patrz fryzjerce dokładnie na ręce!!!

Aga - gratulacje z okazji "postowej rocznicy"!!!

edit:
tak długo pisalam, że aż ruch się zrobił!

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry