reklama

Mamy majowe 2009

Kasiu czekamy na zdjęcie:-D

Kasica oby leczenie pomogło.

Oj Aga dziękuje. Wzrok pogarsza mi się już od dawna, ale takie tempo. Ty chyba nosisz okulary to wiesz jak to jest. Dla mnie to tragedia.

A Klaren ? na pewno spróbuje.A można karmiąc?

Witaj Marzenko Pisz co u Ciebie szybciutko

Ostatnia edycja:
reklama
widzisz...ja żałuję że nie znam nikogo kto by tak od podszewki wytłumaczył jak to wszystko "działa" :-( bo niby słyszałam że - siostra koleżanki mojej koleżanki i takie tam... no ale wiadomo że takie wiadomości mogą być zupełnie inne od tych z pierwszej ręki....
Kochana chcesz to podam Ci nr do mojego brata,pracuje w firmie farmaceutycznej:tak:
Och dzieje się tam,dzieje:tak:
Roxy - trzymam kciuki za Nadinkę !!! My mamy 10.03 wizytę u ortopedy (Jaga nadal ma niesymetryczne faldki)

roxy- powodzenia, trzymam kciuki, mam nadzieję, że bedzie wszytsko ok :-)
Dziękuje Wam bardzo:tak::-) Kochane jesteście:tak:
Po wizycie,podobno wszystko ok...na ile można było zbadać moje dziecko,darła się w niebogłosy,chwile nie mogła poleżeć w spokoju,chyba się bała lekarza:baffled:
Jak tak mają wyglądać nasze wizyty lekarskie to ja pasuje:baffled:

Florencjo...świetne fotki na nocniczku,Krzysiu robi niesamowite minki:tak:

Aneteczka...dobrze że Miłoszek już zdrowy:tak: po bliznach nie będzie śladu i macie już to z głowy.
Gratuluje postępów rozwojowych:tak::-)

Barmanko...Marcelitko jest boski,po prostu wymiata,świetnie wygląda w tej pozycji...chyba było mu wygodnie:tak:;-)
Ja też małej nie zapinałam pasów w wózku,jakoś to było nie wygodne:baffled: Ale nie moge się już doczekać aż się pozbęde śpiworka:tak:

Kasia...ale kusicie tym fryzjerem,Aga,Ankzoc,Ty....ja też się w końcu musze wybrać,tylko czekam aż się troszke ociepli:tak:
No i grzywka też mi chodzi po głowie ostatnio:baffled:

Nino...dziękuje za pamięć...Naduśka juz zdrowa,szaleje okrutnie:-)

Kasica....zdrówka życze i dobrych wyników:tak:

Ostatnia edycja:
Witaj Marzenko Pisz co u Ciebie szybciutko

:-):-):-)
Ja po pracującym weekendzie i pracującym poniedziałku siedzę u rodziców:shocked2:... Sławek oczywiście w... Belgii. No i stwierdziłam, że wolę tu na 3 dni przyjechać... Jutro co prawda mam wolne, ale pewnie jeszcze zostaniemy i w środę do domu... I już się doczekać nie mogę! Kurcze - jednak co u siebie to u siebie!!!

A Twoi rodzice też na śląsku mieszkają?

A już sobie przypomniałam przecież Ty ze Świętochłowic jesteś.

Chyba niedługo będę tam u Was:-D

Ostatnia edycja:
Oj Aga dziękuje. Wzrok pogarsza mi się już od dawna, ale takie tempo. Ty chyba nosisz okulary to wiesz jak to jest. Dla mnie to tragedia.

A Klaren ? na pewno spróbuje.A można karmiąc?

Przepraszam - błednie nazwę podałam - ja mam Klarin Aktiv z luteiną... ale od czasu ciązy jeszcze go nie brałam (nie zaleca sie stosowania w trakcie ciąży), a teraz musze wywalić - bo się przeterminował.
Mi się zawsze wzrok poprawial o 0,5 - 0,7...

Warto spróbować...

Witaj Marzenko :-)

Roxy - no to ufff... badanie malo przyjemne dla Nadinki, ale najwa zniejsze, ze wszystko o.k.

A Twoi rodzice też na śląsku mieszkają?

A już sobie przypomniałam przecież Ty ze Świętochłowic jesteś.

Chyba niedługo będę tam u Was:-D

No wiesz dłuższych pobytów u rodziców jednych czy drugich to ja juz nie planuję, ale może się zdarzyć jakiś ze względu na moją weekendową pracę... ale do Katowic blisko, więc mam nadzieję na jakieś spotkanie...??? a kiedy planujesz???

:-):-):-)
Ja po pracującym weekendzie i pracującym poniedziałku siedzę u rodziców:shocked2:... Sławek oczywiście w... Belgii. No i stwierdziłam, że wolę tu na 3 dni przyjechać... Jutro co prawda mam wolne, ale pewnie jeszcze zostaniemy i w środę do domu... I już się doczekać nie mogę! Kurcze - jednak co u siebie to u siebie!!!
A ja sie już nie moge doczekać kiedy do mamy pojade,remontuje się i nie mogłyśmy z małą jej odwiedzić:-(
Ale w czwartek jedziemy...już się ciesze,będe mogła gdzieś wyruszyć,zakupki,solarka może fryzjera odwiedze:tak:;-)

Nino...przykro mi że wzrok Ci się pogarsza...mam nadzieje że jednak wróci wszystko do normy:tak:
A co Ty będziesz u nas na śląsku kochana robiła:-)

Aga...troszkę ją to nerwów kosztowało...ale na szczęście jest dobrze:tak:
Dziękuje:-)

Barmanka to u Was tak ciepło,że Marcel bez czapki, ale fajnie:tak: ja się nie mogę doczekać kiedy czapkę na wiosenną zmienię:sorry2: a spacerek Go bardzo zmęczył;-)
pogoda jest strasznie zmienna :baffled: jednego dnia Marcel lata bez czapki, na drugi wieje cholernie zimny wiatr i ubrany jest w czapke, szalik i rękawiczki :szok::szok:

aneteczka, moniq, aga - dzięki :tak::tak:

nina, o matko, weź mnie nie strasz tą wadą wzroku - ja też okularnica, ale nie powiem Ci ile mam dioptrii co by ci koszmarów nocnych nie przysporzyć :baffled::baffled: mam też strasznego doła na punkcie wzroku :zawstydzona/y: swego czasu jak strasznie leciała mi wada wzorku to tylko prosiłam lekarke by nie mówiła mi ile mam, wypisała receptę i złożyła ją na pół, potem szłam z tą receptą (złożoną na pół) po nowe okulary... ale to było w podstawówce... teraz wada tak mocno mi nie leci... ale... w grudniu jak byliśmy w Pl sprawdzałam wzrok, było ok, a teraz już widzę że słabo widzę w okularach i soczewkach :-(:-( i nerwa mnie bierze bo z tymi słabymi oczami będe się bujać aż do sierpnia do kolejnej wizyty w Pl :wściekła/y::wściekła/y:
nie pocieszyłaś mnie co do tej diety, że to niby przez nią tak Ci się wzrok pogorszył :-( bo ja w sumie myśłę nad nią, czy by od kwietnia coś tam nie podziałać w jej zakresie.. ale jesteś pewna że to przez dietę?? może to tylko zbieg okoliczności?

A ja sie już nie moge doczekać kiedy do mamy pojade,remontuje się i nie mogłyśmy z małą jej odwiedzić:-(
Ale w czwartek jedziemy...już się ciesze,będe mogła gdzieś wyruszyć,zakupki,solarka może fryzjera odwiedze:tak:;-)

ja tak dobrze nie mam... moja Mama cały tydzień w pracy... w weekend miała wolne, więc zajęła się Nataszką jak ja byłam w pracy, a dziś wiadomo było, że ich wcześniej zwolnią z okazji święta:-D ale i tak jest o tyle dobrze, że wieczorem mi np. Nataszkę wykąpie i choć tyle mi odpada... niby jest mój Tata, ale on się kompletnie nie nadaje na niańkę do dziecka...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry