reklama

Mamy majowe 2009

Filipek aktualnie nosi 19 ale są w sam raz lada dzień zmienimy na 20, mam nadzieję,że 22 nie będzie za duże na lato:tak: . Filipek ma adidaski na wiosnę więc obkupiliśmy Wiktorię jej noga wolniej rośnie:dry:a nie miała ani półbutów ani sandał a baletki bardzo mi się spodobały:-p

reklama
kasia ja jeszcze nigdy butów Gabie nie zakładałam... Przymierzyłam jej raz 20 i wyglądała w nich pociesznie :-) A butki dla Wiktorii ładniutkie :-) A jaki ona ma rozmiar? Andrzej 32 :-)

kasia ja jeszcze nigdy butów Gabie nie zakładałam... Przymierzyłam jej raz 20 i wyglądała w nich pociesznie :-) A butki dla Wiktorii ładniutkie :-) A jaki ona ma rozmiar? Andrzej 32 :-)
30 i powiem Ci że jej noga bardzo wolno rośnie :sorry2:już drugi sezon ten sam rozmiar kupuję:tak: będzie miała po mamusi najwyżej 37:tak:oby Filipek miał jakiś męski rozmiar:-D

30 i powiem Ci że jej noga bardzo wolno rośnie :sorry2:już drugi sezon ten sam rozmiar kupuję:tak: będzie miała po mamusi najwyżej 37:tak:oby Filipek miał jakiś męski rozmiar:-D

To ja mam odwrotną sytuację: już dwa razy zmieniałam kapcie w przedszkolu bo tak mu stopa rośnie... Gdy kapciuszki w szafce przedszkolnej stoją w rządku od razu widać, które są Andrzejka :-) Jego ojciec ma 45! Zbankrutuję :-)

hej,
padam na twarz.... hmmm... co to ja mialam odpisać i komu...

co do butów mamstud, to Maja też z butami jest na bakier co mnie strasznie denerwuje. Wogole ona taka paniusia co to "wie najlepiej co chce":baffled::baffled:.
to znaczy: buty czapka i nocnik, za chiny ludowe, nie da sobie założyć tudzież usiąść!! no cholera mnie bieże tak szczerze mówiąc czasami, bo tak:
1. buty, u nas już jest ciepło, i jak jedzie w wózku to naprawde wystarczyłaby jej kurta i buty!! ale że butów nie założy za skarby świata to musimy jeździć z całym śpiworkiem - i po co??:sorry2::sorry2:

ostatnio byliśmy pod szkołą Mikołaja i Maja tak się wyrywała żeby "pochodzić" po ziemi - ale co butów nie miała.:cool::cool:
jakby co wszytskiego już próbowaliśmy.

z czapkami to samo, zrywa sobie z głowy jakby płonęły żywym ogniem.
no i z siadaniem na nocnik też...ech...

A co do chodzenia, to nie, po tej jednorazowej akcji z dwoma kroczkami to cisza jest.
To zanczy staje i stoi sobie bez problemu i to tyle.

Co do gorączki to ja tam nie wiem. Bo mi dzieci nie chorują...:nerd::nerd: także nic nie podaję.
Ale też nie lubię lekarstw.

Kochane dziewczynki dziękuję za wszystkie odpowiedzi na mój problem, kochane jesteście...muaah :*
Dzis kwaśnego kupska nie była ale dupka goi sie powolutku, na razie kombinowalismy z tym co mieliśmy w domu by nie kupowac za dużo.
Mamstud tez myślałam o Bepanthenie...jak to co posmarowałam nie pomoże to kupie Bepanthen :tak:

Z racji tego ,że mnie jutro nie będzie...chciałam już dziś zapodać Wam ulubiony wierszyk na Dzień Kobiet który co roku wysyłamy sobie my..kobietki z mojej rodziny ;-)
Jest on napisany w liczbie pojedynczej bo tak się lepiej rymuje i kieruję go do każdej z osobna ...

Przyjmij życzenia Babo kochana
od drugiej Baby z samego rana Niech cały dzionek będzie radosny,
bądź zdrowa Babo - oby do wiosny!
Szczęścia życzę Tobie, sobie
i kobietom na całym globie!
By marzenia się spełniły,
a Nas chłopy wyręczyli!
My dziś drinki i kaweczki,
Nasze święto dziś Babeczki!!!

6

29wadyv.jpg
29wadyv.jpg

trzymajcie za mnie kciuki jutro by mnie panowie nie zamęczyli na śmierć :-p

Dzień Dobry mamuśki :-)
Na poczatku
Wszystkiego najlepszego w Dniu Naszego Święta-
dużo uśmiechu na twarzy, samych radosnych dni
tulipany..jpg
Mam do nadrobienia cały weekend, postaram się później nadrobić
Wypad w piatek się udał, było super, ale było mi potrzebne takie wyjście :-):-):-) Naładowałam pozytywnie akumulatorki :-D. Wczoraj mój m mnie zaskoczył wybralismy się na zakupy i w ramach prezentu na Dzień Kobiet Mai kupił super butki elefanten a mi sukienke orsay, zaskoczył mnie miło...:-). No i dzis wreszcie idę do fyzjera:happy2::happy2::happy2:, jakos po ostatnich wydażeniach jestem pozytywnie naładowana i dzis od rana już w pracy dostałam 3 tulipanki od kolegów..... normalnie BYĆ KOBIETĄ HAHAAHA :-D:-D

Witajcie z samego rana, co za noc mielismy maly obudzil sie po 4 i tak plakal ze nie szlo go obudzic, jesc nie pic nie ..... juz nie wiedzialam co mam zrobic..... po 5 dostal nurofen i w koncu zasnal i pospal az do 6.30..... jestem dzis okropnie zmeczona :-(:-(:-( malam jechac do kolezanki robic masaz dziewczyna i musialam wszystko odwolac bo maly tak marudzi, a wpadlo by 150 zl a tu nic z tego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Kasiu sliczne buciki:-)

Florencja ile musicie sie wycierpiec ze tak uczepily sie Was te chorubska, zdrowka dla calej rodzinki zycze :tak:

M&m's no prosze jaki malu zlosnik z Majeczki:-D u nas na szczescie nie ma tego problemu malu daje sie spokojnie ubrac we wszystko co tylko chcem na niego zalozyc ;-) mam nadzieje ze tak zostanie :-)

Aga, Mamo Niki jak tam rozpoczynamy dzis dietke???, gotowe na tortury :-D:-D:-D

Kochane ja rowniez zycze Wam wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet !!!

Załączniki

• img.php..jpg
    img.php..jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
a jak nie w miarę to też wstawisz? ;-):-D:cool2:

nie nie wstawię nie bedę was starszyć :-D:-D:-D:-D

ejjj, a jak miało by być nie w miare ?? :szok::dry:- Ania jest piękną Kobietą, a pieknemu we wszystkim ładnie :tak::-D:-D

dziekuję buźka muaaaaaaaa

Ankzoc, czekamy na efekty. Kolorek włosów mi się podoba.Fryzurka też niczego sobie.

mam nadzieję, że bedę wyglać spoko.......:sorry2: jak nie to się nie pokaże, bo nie chce was straszyć :-D

Witajcie kochane.....ach mam strasznie podły nastrój i jeszcze śnieg mnie dobił:-(

Ankzoc....przykro mi z powodu nie udanego wypadu do fryzjera,mam nadzieje że w poniedziałek wkleisz fotke z nową fryzurką...ta która pokazałaś jest boska:tak: a kolorek świetny,ja niestety nigdy nie będe miała blond:-(;-)
Zdróweczka Majeczce życze...no i przespanej nocki dla Ciebie:tak: Aaaaa kochana i przedewszystkim udanej imprezy:tak:;-):-)

Dziekuję imprezka się udała. było super. A co do koloru blond to powiem Ci szczerze, że strasznie chciałaby mieć ciemny kolor :-) ale to chyba tak jest na odwrót, że blondynki marzą o ciemnych włosach a brunetki o blond. Chciałam zeby Majunia poszła wślady taty ciemne oczka i włoski a ona nie niebieskie oczka i blond włoski jak mamusia :baffled:

Ankzoc udanej zabawy imprezka na pewno wypali;-)no no fryzurka mnie zainspirowała ciekawe jak by mi było z grzywką:confused:

kasiu- mam też inne fajne fryzurki...... na kompie pościągane z grzywką, myśle, że warto spróbować, może akurat okaże się, że bedziesz wyglądać super;-) A super zazdroszczę Ci tego kuponu na butki, i sliczne buciki kupiłaś :-)

wszytskiego naj :

:-D

ankzoc- ja tez chce zobaczyc nowa fruzrke,, z nockami to cie doskonale rozumie,, co do chodzikow to napewno cos kupie ale nie wiem czy akurat takie drogie,, myslalam raczej o czyms tanszym takim za 30zl hipopotamie:) tez sa fajne:) no i zycze udanej imprezki:P

jak bedę wyglądać ok, to wstawię fotkę :-), ja wiem, ze te są strasznie drogie, ale tak jak pisałam, możesz od kogiś odkupić :-) w bardzo dobrym stanie

mamaNiki- mi sie też podoba ta fryzurka na tzw boba, ale mojemu m nie :no:. w kazdy razie ja np mam strasznie grube włosy takie druty, i czasami wole je poprostu w kitka uczesać niż układać dlatego chciałam taka optymalną fryzurkę i prostą :-)

Aga- o jejka strasznie Ci współczuję :-(

martalis- super, ze juz lepiej ze zdrówkiem

confi- strasznie mi przykro z powodu Damianka i nie wiem nawet jak Ci pomoc :confused:, jak Mai dostała pieluszkowego zaopalenia skóry to clotrimazolum pomogło :-) sudocrem i bepanten niestety nie! Brawo za samodzielne kroczki :-):-)

marzena80- gratuluję 4 tysięcznego posta :-) , mi 3 tysięczny przypadł na Mai małaą rocznicę :-D:-D

layla- jeśli mogę coś doradzić kiedyś babcinym sposobem, dziadkowie brali ręcznik, zwijali wkładali pod rączki dziecku i końce trzymali w rekach dziecko opierało się na ręczniku i chodziło, mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi :confused:

moniqsan- dużo zdrówka życzę

m&ms- pisałam kilkakrotnie, żeby dawać swoje propozycje uwagi, jedynie barmanka napisała swoje uwagi i ja miałam kilka, więc przesłaalm je do adiministratorki :-)

florencja- o jeny strasznie mi przykro. dużo zdrówka zyczę :-)

mamstud- ja kupiłam Mai butki w deichman elephant i są 18, 19 tylko drogie są strasznie my płacilismy 100 zł :sorry2:

SPOŹNIONE ŻYCZONKA DLA
FILIPKA, NATASZKI, GUCIA
ROŚNIJCIE ZDROWO

reklama
Witajcie Baby i wszystkiego naj z okazji Dnia Kobiet:-)

Musze się wam pochwalić,że Krzysio dzisiaj rano zrobił kupke na nocnik,a od 3 dniu pryeszpia noc sucha pieluszka obz tak mu yostalo:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry