reklama

Mamy majowe 2009

Same najpyszniejsze rzeczy tu widze :) Jednak, nie ma jak to polskie pyszne jedzonko :) Ja tez czesto robie pierogi, trzeba sie bylo nauczyc, bo bez nich nie umiem zyc, hehehe... Ale dzis z mezusiem upichcilismy pyszny rosolek z domowej kury od mamy :)

reklama
ale sie obiadowo zrobilo:))) ps a u mnie tez dzis pomidorowka:)) to chyba te majowki tak maja:)))

ja sylwestra spedzilam w lozku:) o 9:30 tak mnie zmulilo...maz chcial mnie budzic po polnocy z zyczeniami,ale ja wiem jaka jestem jak mnie ktos budz bez powodu:)) na szczescie wstalam siusiu zaraz po 12 wiec taki byl moj wieczor:))
i niezaluje bo chociaz sie wyspalam,a rano jak zwykle czulam sie zeska i glodna:)))

Bartus juz "dokancza" ospe wietrzna(jednak go dopadla), kurcze wszystkie choroby naraz!! ale lepiej teraz niz po maju...

ja tez juz powoli wychodze z przeziebienia, i maz wiec jest dobrze:)

usg mam 26 stycznia, te tzw polowkowe, zobaczymy czego sie tu dowiem u tych tepakow:)
a swoja droga ktos pisal czy nie zapozno, no u mnie tez w 23 tyg to usg, mi lekarz tlumaczyl na pierwszym ze musi byc rowno w 22,ale ze to na sobote wypada to w poniedzialek najblizszy...no zobaczymy...

brzuszek mi rosnie, apetyt tez:) mdlosci chyba na dobre odeszly( nie mowie o rankach gdzie po calej nocy glodowania musze oddac troszke kwasow z glodu:)) )
musze wam zdiecie pokazac...

co do kopniakow, ja czuje tylko na dole i to raczej w dalszym ciagu bardziej przekrecanie sie a nie kopniaki, chodz dzis dostalam czyms po zoladku:))

mamo bartusia, ja tez mam usg 4d 26 stycznia i nie sadze, zeby to bylo za pozno:tak: Ja nie czuje jeszcze kopniaczkow:-(, chyba jestem za gruba;-);-) A dzidzia wedlug gina taka strasznie aktywna, wiec niech mi da "popalic" tym bardziej, ze to moja druga ciaza. A tu taka cisza....:dry:

A macie już bóle pleców? mnie żyć nie dają, od samego rana cały kręgosłup, krzyż, wszystko mnie boli, jakbym była już w ostatnim miesiącu:baffled:

a ja dzis mialam rybe po grecku i zua obowiazkowo krupnik, :-D

co do kopniaczkow to trasznie aktywne to moje dziecie kopie jak szaloneto przy pepku to na dole i tez nigdy nie wim czy to glowa czy to pupka:-D, poprzedniej ciazy czulam tylko w danych godz a teraz czy to noc czy dzien bez roznicy:tak:

sheeppy- mam mam i to straszne najbardziej u dolu plecow jak siedze albo chodze... ale raczej to normalne bo jednak rosniemy i coraz wiecej wazymy wiec plecy to tez odczuwaja..

reklama
Dziewczyny a propo usg polowkowego lekarz mi mowil ze okres w jakim powinno sie je wykonac to od 21do 24 tygodnia ciazy.Wtedy jest w stanie zrobic wszystkie dokladne pomiary pozniej dzidzia jest zbyt duza.Ja bede miala takie w piatek w 22 tygodniu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry