reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

no wiesz kochana nie chce byc nie przyjemna ale z tego co ja tu na tym forum widze to ty jestes prowodyrka wszystkich badan i to ty sama zalozylas chyba ze 100 tematow na ten temat wiec......... kto kogo powinien na ziemie sciagnac
ja osobiscie uwazam ze nie nalezy przesadzac z tymi badaniami i troche sie uspokoic bo to zle wplwa na nasze fasolki
pozdrawiam

1. sorry ze zalozylam watki...
2. nie kaze nikomu robic tego czy tamtego...
3. watki sa tylko i wylacznie informacyjne...
4. badania o których pisalam sa moja droga podstawowe...(wr, toxo,cytomegali, hiv, glukoza, mocz i morfologia) jesteś w ciąży i nie masz pojecia o tym?? a moze ty tez na kwietniu tak pisałas ze wszystkich skłóciłaś??
5. nikogo nie prowokuje do zadnych badan...
6. DZIWNE ZE TOBIE PRZESZKADZA BO INNYM DZIEWCZYNA POMOGLO...

Aha żegnam sie z wami bo wyjeżdżam na 2 miesiące do Indii jak bede miala możliwosc to czasami wskocze poczytac

Ostatnia edycja:
reklama
sorry ze zalozylam watki...
nie kaze nikomu robic tego czy tamtego...
watki sa tylko i wylacznie informacyjne...
to co napisalam to kazdy lekarz powie...
a te badania sa moja droga podstawowe...
i nikogo nie prowokuje do zadnych badan...

Aha żegnam sie z wami bo wyjeżdżam na 2 miesiące do Indii jak bede miala możliwosc to czasami wskocze poczytac

MADZIU SZCZĘŚLIWEJ PODRÓŻY:tak: i wracaj do nas szybciutko:tak:
Ja jestem wdzięczna Twoim wątkom, bo wiele razy nie musiałam o nic pytac bo Ty już wstawiłas wątek który był mi potrzebny:tak:
Pozdrawiam

MADZIU SZCZĘŚLIWEJ PODRÓŻY:tak: i wracaj do nas szybciutko:tak:
Ja jestem wdzięczna Twoim wątkom, bo wiele razy nie musiałam o nic pytac bo Ty już wstawiłas wątek który był mi potrzebny:tak:
Pozdrawiam

Nie dziekuje
chcialam poprostu pomoc ale jesli komus to przeszkadza kto wogole sie zjawia z nikad to chyba wogole przestane pisac albo poprostu niech nie czyta....:-:)-:)-:)-:)-(

Na kwietniu tez takie byly i wszytskie sklocily ze teraz dziewczyny nie pisza wogole albo od czasu do czasu

Ostatnia edycja:
chcialam poprostu pomoc ale jesli komus to przeszkadza to chyba wogole przestane pisac...:-:)-:)-:)-:)-(

Pomogłaś i to wielu osobom na tym forum. Kilka watków temu wszystkie sie pytały Madzia a powiedz to... Madzia powiedz tamto...
Wiec myślę, ze byłas potrzebna:tak:i czekamy tutaj na Ciebie:tak:
A sama wiesz jak to kobieta w ciązy ma swoje humorki:tak::tak:
każda z nas jest troszke przewrażliwiona na swoim punkcie , tym bardziej jak miala jakieś złe doświadczenia. Ale pisłam juz wcześniej, że jesteśmy po to by sie wspierac:tak::tak::tak:
A Ty nie jednej osobie pomogłaś na tym forum:tak::tak:
Trzymaj sie cieplutko:tak: I uważajcie na siebie:tak::tak: i Dbaj o WAS:tak:

Może więc miejmy gdzieś złośliwe uwagi bo każda przyszła mama chętnie poczyta to co piszesz. A jeśli kogoś to nie interesuje to niech nie czyta.
Też ostatnio mam wrażenie że robi się nieprzyjemny klimat i mniej chętnie tu wchodzę...

katja79 mam wrażenie że mój brzuszek jest zaokrąglony ale niewiele, napewno osoby postronne nic nie zauważą. Ja za to bardzo denerwuje się przed wizytą u gina w przyszłym tygodniu. Boję się i mam nadzieję że wszystko będzie ok i będę mogła naprawdę cieszyć się tą ciążą bo narazie jest ogromny strach którego nie mogę się pozbyć po wcześniejszym poronieniu.

to tak jak u mnie, w sumie to brzuch widac ale u mnie zawsze bylo widac tluszczyk nigdy plaskiego brzuszka nie mialam ale juz sie nie moge doczekac jak sie zacznie zaokraglac:) mam nadzieje ze na swieta Bozego Narodzienia jak wroce do Polski to juz bedzie mozna sie pochwalic okraglosciami:-D
Swoja droga trzymam kciukaski za twoja dzidziunie, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) ja tez poronialam i narazie zapowiada sie wszystko dobrze, dzidzia zdrowa fika jak szalona.Mam nadzieje ze tak samo bedzie u ciebie :-D buziaczki

No właśnie dziewczyny, trzeba dać spokój ze złośliwościami bo napewno nie po to zostało stworzone to forum. Tu mamy się wspierać i odnależć odpowiedzi na dręczące nas pytania a trzeba przyznać iż w wątkach madzi_singh mozna znaleźć wiele interesujących porad. Każdy powinien je potraktować indywidualnie i to nie znaczy że wszystko natychmiast mamy wykonać (badania itp) bo to nie rozkaz dziewczyny tylko wiedza którą madzia się z nami podzieliła. Pozdrawiam wszystkie mamuśki, trochę więcej radości w nas musi zagościć. Madzia miłej podróży i wracaj do nas

Dziewczyny, mam pytanie - czy już smarujecie się jakimiś kremami? Jeśli tak to jakich używacie? Specjalnych dla kobiet w ciąży, czy zwykłych balsamów do ciała? Mnie ostatnio zrobiła się bardzo sucha skóra i muszę się czymś smarować, tylko nie bardzo wiem co kupić - wybór spory. Jeśli znacie produkt, który Wam zaszkodził -to tym bardziej napiszcie - będę się wystrzegać ;-)
quote]
No cóż co do oliwki to ja jak sie okazało jestem na nia uczulona wiec chyba kazdy kosmetyk trzeba dobierac indywidualnie bo skora w ciazy chyba jest wrazliwsza - ja nigdy nie bylam uczulona na kosmetyki :baffled: A ta oliwka to Johnson & Johnson.

Mam do Was jeszcze niestypowe pytanie... czy Wy czasem śpicie na brzuchu??:sorry2: Mozna w ogole?

reklama
Madzia-milej podrozy i wracaj szbko do nas, zalozylas wiele watkow bo uwazalas ze sa potrzebne i byly dla wielu mami kazdy z nas moze zalozyc ile chce i jakie chce jesli np ja wiedzialam na dany tem duzo to nie wchodzilam w ten watek i wszystko bylo oki:-), a teraz juz konczymy temat i zajmujemy sie naszymi cudownymi dzieciatkami, bo szkoda nerwów sobie szarpac o jakies przepychanki słowne po to zalozylam nasze forum maj2009, abysmy razem wspolnie doczekaly rozwiozania i nie tylko bo forum nie skonczy sie na porodach tylko bedzie trwal i trwal

Dostalam dzis list ze szpitala ze nie ma ryzyka wystopienia zespolu downa u mojego szkrabka tak sie ciesze ze szok nie moglam sie doczekac tego listu i juz jest:-)

co do kremow juz mi sie przypomniala nazwa z Aventu (ladygab, dla ciebie info)i dzis lece kupic ale nie wiem ile w pl kosztuje u nas dla dziewczyn z UK 5F:-)czyli nie tak drogo a skuteczny ja ciaze zakonczylam bez ani jednego rozstepu a teraz smaruje oliwka ra dzinie ale chyba za malo bo rano mam sucha skore, nasza skura potrzebuje duzo nawilzania bo sie rozciaga u mnie juz niezle sie rozciagnela:-D, a bedzie jeszcze wiekszy
wszystkim mama ktore maja wkrotce wizyty zycze spokoju i dobrych wiesci i napewno takie beda:happy:

katarzynak83- wlasnie slyszalam ze z firmy JJ uczulaja i powiem ci ze w pl lekarka powedziala mi zeby nie stosowac u niemowlat do 3 miesiaca i wiele osob powiedzialo mi ze uczulaja , ja stosowalam z JJ oliwke jak Marta byla mala ale kupilam ja w londynie i nie wystapilo zadn uczulenie tak samo moje kolezanki z londynu nie zauwazyly nic takiego u swoich dzieci, dziwne czyzby jedna firma inaczej produkowala rzeczy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry