reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Witam kochane,

Bylam dzisiaj na USG,:-Dale sie ciesze bo mam duzo wiadomosci, po pierwsze nasz skarb sie ujawnil i bedziemy miec dziewczynke!!!!:-D:rofl2::szok::-)szok i zadowolenie,(kazdy mowil ze bedzie chlopiec, nom moze kilka osob ze dziewczynka). Ja sie osobiscie bardzo ucieszylam nazwe ja Maria (chcemy mowic do niej MANIA lub MERRY) bo mojej babci i przy okazji mamy i tesciowej i Bozi co mi dala dzidzie:-DLekarz dlugo nicnie mowil wczasie robienia Usg opisywal dzieciatko ze jest ulozone prawidlowo - ma nogi nad glowka:dry:pyatalam sie czy jest dzidzi wygodnie a on na to ze jak ja bym plywala w 37 stopniowym basenie tez by mi bylo wygodnie:rofl2::-Di ze to normalna pozycja:happy2:Zmierzyl glowke malej ktora ma 4.85cm i wedlug niej powinnam byc 20 tydzien i 5dzien, teraz mi wychodzi przez USG data na 3.05 ale lekarz powiedzial ze do 6 powinnam dociagnac:rofl2:Mania jest sliczna, ma dlugie nozki tak zgrabnie sie rusza serduszko jej slodko bije 154 uderzen na minucie wiec w normie...i lubi kopac mamusie - nawet teraz:-D:tak:Lekarz mowil tez ze lozysko sie przesunela jak powinno a dzidzia ma wszystko co trzebia:-DMam film na DVD (cale USG) dzisiaj przyjezdza tesciowa obejrzec:-Dale sie cieszyla kazdy czekal na wiadomosci :rofl2:Jak przyjedzie moja mamcia do mnie to tez zobaczy, a bedzie juz niedlugo:)))
Nastepna wizyte mam 12.01 i wtedy bede konczyc 6miesiac w Grecji po kazdych 3miesiacach robi sie badanie to teraz bedzie trwalo 2h. Pojde do lekarza na USG a on bedzie mierzyl wszystko u malej:stopki, raczki, nozki, organy wewnetrzne oczy nosek wszystko. Cudowne...:-Duwielbiam ten kraj:cool2:A tak naprawde gdzies cicho marzylam zeby miec dziewczynke, bo jak mi lekarz w 17 tygodniu nie powiedzial co bedzie (bylam pewna ze chlopak) to mialam nadzieje ze bedzie cora, i jest!!!!! radosc niesamowita, moj chcial co prawda chlopca ale tez sie bardzo cieszyl, jak lekarz powiedzial ze corka bedzie tak piekna jak mama powiedzial "wiedzialam ze bedzie Mania":blink:hehe juz mu powiedzialam ze kupie jej spioszki z napisem "jestem mojego taty mala ksiezniczka", nawet takie widzialam:tak:
Jezeli chodzi o wyniki to mocz mam w porzadku, tylko we krwi sie czegos dopatrzyl teraz mam brac 2dziennie zelazo (juz biore raz), ale takto wszystko b.dobrze:happy2:Kobitki jestem taka wzruszona. Pozniej poszlismy z N po zakupy - kupilismy wiekszosc prezentow (kupilam sobie tez buty do slubu).Generalnie moja wizyta u gina bardzo udana:tak:ciekawa jestem jak tam Paula07, mama Bartusia i inne kobitki piatkowe:confused:

Maju najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe, a ujawnic sie moze przy nastepnej wizycie albo jak piszesz bedzie to wielka niespodzianka:happy2:

reklama
Paula07 gartuluje dziewczynki!!!! wlasnie napislam swoj post i zaraz teraz przeczytalam twoj!!!!to tak jak ja dziewczynka, jakis kobiecy ten piatek:-D

Ostatnia edycja:
PAULA!!!!!Kurde widzisz , ale sie ciesze z twojego szczescia !!!!!!Kobitko teraz ja mam USG 6 stycznia( w Pl) Wiec tez trzymaj za moja dziewuszke kciuki.Oj mega super wiadomosc!!!!Juz sobie wyobrazam twoja radosc!!!!!!!:-D:-D:-D

Kokoszka -nastepna wspaniala wiadomosc!!!!!! strasznie sie Ciesze!!!! kurcze az wam lekko zazdroszcze tych ksiezniczek.Ciesze sie ze zdrowa i taka kochana:-D:-D:-D

Kokoszka,paula7-GRATULACJE!!!Super ze wszystko w porzadku z Waszymi malenstwami.Troszke Wam zazdroszcze,ze juz znacie plec swoich malenstw.Ja musze poczekac do 9 stycznia.

Jejciu no same rewelacje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maju, Paula, Kokoszka
GRATULUJĘ z całego serca....nie mogło być inaczej....cudne wieści Dziewczynki :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Teraz powklejajcie te piękności Wasze na wątek z fotkami USG już się nie mogę doczekać :tak::tak::tak:
Ja czekam do 21 stycznia....i wiesz Maju...ja się nie nastawiam na ukazanie płci...;-) najwyżej będzie niespodzianka!!:-p

Justynko już teraz trzymam kciuki za Twoje badania, na pewno i u Ciebie wszystko będzie tak pięknie jak u dziewczyn...nie ma innej opcji...:-)

A.eve odezwij się...też miałaś usg i to wczoraj...martwię się że nic nie piszesz....czekamy tu na Ciebie :confused::confused::confused:

Buziaki dla WAS wszystkich Kochane!!! Ale dużo radości...cudnie!!!!

kasia1208- super wygląda ten tówj skarbek, same słodkości :)
katarzynak82- kochana nie martw się ja pracuję w firmie 6 lati zawsze wywiazywalam sie ze swoich obowiazkow , chodzilam zastepowac wszytskich w firmie jak trzeba bylo, zawsze na zawolanie, a w porownaniu z innymi to ***** zarabiam, nie liczy sie to ze skonczylam studia, ze tyle czasu tu pracuje, nigdy nie bylam na chorobowym! wiec mam ich gdzies i teraz bede siedziec w domu i dbac o zdrowie swoje i maluszka! Wiem, ze strata w kasie jest, ale pieniadze to nie wszytsko. Ja już się przekonalam :)
maja33- ciesze się ogromnie, ze twoje malenstwo jest zdrowe i ty masz super wyniki to najwazniejsze. Widzę, że dzieciaczki na grudniowe usg coś niechca się wystawiac hahah.
paula7, kokoszka- no nareszcie zaczynam nam przybywać dziewczynek, dla rownowagi dla tych juz nam znanych chłopaczków majowych. Moje gratulacje dziewczyny, ciesze się waszym szczesciem :)

Ostatnia edycja:
Kochane dziewczeta Sheppy, Justyna, Okruszek,Ankzoc dzieki sliczne:) teraz trzymam kciuki za mamusie ktore czekaja na wizyty i na ujawnienie sie malenstwa:)

reklama
Paula- cudowne wiesci zdrowa dziewczynka strasznie sie ciesze!!!!!:-D

Kokoszka- i u ciebie laseczka :-), super moj lobuziak nie chcial pokazac co tam ma a juz wiecej scanu nie bede miala, bo wszystko oki, prywatnie nie ide, wiec przy porodzie zobaczymy:-)

Justyna_0- strasznie mi przykro z powodu twojego pierwszego dzieck, ale zobaczysz teraz wszystko bedzie ok:tak:
Patusia- dziekuje za mile slowa i mam nadzieje ze bedzie twoja upragniona dziewczynka
Okruszku -dzieki serdezne i pewnie co ma byc to bedzie :-)
Imagintion- oj jesli marzysz o dziewczynce z calego serca zycze i sliczne imie wybraliscie;-)
ankzoc-och lobuziaki nie chca hahaha

ja w pierwszej ciazy po prostu mazylam o dziewczynce strasznie chcialam mala dziewczynke i moje marzenie sie spelnilo a teraz marze o chopcu zobaczymy okolo maja :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry