Witam kochane,
Bylam dzisiaj na USG,
ale sie ciesze bo mam duzo wiadomosci, po pierwsze nasz skarb sie ujawnil i bedziemy miec dziewczynke!!!!

:-)szok i zadowolenie,(kazdy mowil ze bedzie chlopiec, nom moze kilka osob ze dziewczynka). Ja sie osobiscie bardzo ucieszylam nazwe ja Maria (chcemy mowic do niej MANIA lub MERRY) bo mojej babci i przy okazji mamy i tesciowej i Bozi co mi dala dzidzie
Lekarz dlugo nicnie mowil wczasie robienia Usg opisywal dzieciatko ze jest ulozone prawidlowo - ma nogi nad glowka
pyatalam sie czy jest dzidzi wygodnie a on na to ze jak ja bym plywala w 37 stopniowym basenie tez by mi bylo wygodnie
i ze to normalna pozycja
Zmierzyl glowke malej ktora ma 4.85cm i wedlug niej powinnam byc 20 tydzien i 5dzien, teraz mi wychodzi przez USG data na 3.05 ale lekarz powiedzial ze do 6 powinnam dociagnac
Mania jest sliczna, ma dlugie nozki tak zgrabnie sie rusza serduszko jej slodko bije 154 uderzen na minucie wiec w normie...i lubi kopac mamusie - nawet teraz
Lekarz mowil tez ze lozysko sie przesunela jak powinno a dzidzia ma wszystko co trzebia
Mam film na DVD (cale USG) dzisiaj przyjezdza tesciowa obejrzec
ale sie cieszyla kazdy czekal na wiadomosci
Jak przyjedzie moja mamcia do mnie to tez zobaczy, a bedzie juz niedlugo
))
Nastepna wizyte mam 12.01 i wtedy bede konczyc 6miesiac w Grecji po kazdych 3miesiacach robi sie badanie to teraz bedzie trwalo 2h. Pojde do lekarza na USG a on bedzie mierzyl wszystko u malej:stopki, raczki, nozki, organy wewnetrzne oczy nosek wszystko. Cudowne...
uwielbiam ten kraj
A tak naprawde gdzies cicho marzylam zeby miec dziewczynke, bo jak mi lekarz w 17 tygodniu nie powiedzial co bedzie (bylam pewna ze chlopak) to mialam nadzieje ze bedzie cora, i jest!!!!! radosc niesamowita, moj chcial co prawda chlopca ale tez sie bardzo cieszyl, jak lekarz powiedzial ze corka bedzie tak piekna jak mama powiedzial "wiedzialam ze bedzie Mania"
hehe juz mu powiedzialam ze kupie jej spioszki z napisem "jestem mojego taty mala ksiezniczka", nawet takie widzialam
Jezeli chodzi o wyniki to mocz mam w porzadku, tylko we krwi sie czegos dopatrzyl teraz mam brac 2dziennie zelazo (juz biore raz), ale takto wszystko b.dobrze
Kobitki jestem taka wzruszona. Pozniej poszlismy z N po zakupy - kupilismy wiekszosc prezentow (kupilam sobie tez buty do slubu).Generalnie moja wizyta u gina bardzo udana
ciekawa jestem jak tam Paula07, mama Bartusia i inne kobitki piatkowe
Maju najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe, a ujawnic sie moze przy nastepnej wizycie albo jak piszesz bedzie to wielka niespodzianka
Bylam dzisiaj na USG,

Nastepna wizyte mam 12.01 i wtedy bede konczyc 6miesiac w Grecji po kazdych 3miesiacach robi sie badanie to teraz bedzie trwalo 2h. Pojde do lekarza na USG a on bedzie mierzyl wszystko u malej:stopki, raczki, nozki, organy wewnetrzne oczy nosek wszystko. Cudowne...

Jezeli chodzi o wyniki to mocz mam w porzadku, tylko we krwi sie czegos dopatrzyl teraz mam brac 2dziennie zelazo (juz biore raz), ale takto wszystko b.dobrze

Maju najwazniejsze ze malenstwo jest zdrowe, a ujawnic sie moze przy nastepnej wizycie albo jak piszesz bedzie to wielka niespodzianka