reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

Dzieńdobry kochaniutkie !!!
Mi sie nie zaczoł za wesoło, nie wiem tak przeżywam tą wizytę ,że całą noc nie spałam co chwila sie budziłam i myslałam o dzisiejszym badaniu - głupoty do głowy mi przychodziły same złe mysli heh. Koszmarna noc teraz siedze i ziewam no istna masakra .
W przyszłym tygodniu idę na krzywą cukrową i morfologię znowu mnie kuć bedą ledwo mi siniaczki po porzednich wkłuciach zeszły a tu znowu.grrrrr...
Zyczę wam miłego dnia kochanutkie a ja idę sprzątać zrobić obiadek i potem jedziemy wieczorkiem wam zdam relacje buziaczki
dziekuje za wasze kciukasy - myśle ze pomogą !!!!

reklama
Okruszku , Ewela ja tez moge do was dolaczyc bo ja tez juz dostalam wyprawke od kolezanki na bobasa 0-3 po dzidzi mojej kolezanki.

Poruszylyscie temat porodow rodzinnych , ja jak najbardziej jestem za!!! Moj maz tez niewyobraza sobie nie byc przy mnie!!Smieje sie ze mnie ze jak bede na niego krzyczala to on sobie wyjdzie i bede musiala go gonic i przepraszac:-p Dowcipnis jeden

Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze badania!!!!!

Cześć dziewczyny ;)
wczoraj się zarejestrowałam, szukałam i tak znalazłam was Mamy majowe 2009 ;) sama urodziłam się w maju i termin narodzin mojego Maleństwa mam na 29 maja 2009 r To moja pierwsza ciąża ;) Mam nadzieje że mnie przyjmiecie do waszego grona ;))..............
Pozdrawiam

Justa_b witaj serdecznie wsrod majowek!:tak:
Iwona100na gratuluje chlopczyka!!!!!!! (hihi grono meskie rosnie w sile;-)...iwonko dopisz sie do listy majowek to podwyzszysz ranking dziewczynki-chlopcy)

Cześć dziewczyny :)
miałam badania i to całkiem niedawno bo 5 stycznia i wyszło że dziewczynka :) i wyszło, że racje miał mój mąż, gine się śmiał jak mu to powiedziałam i odpowiedział mi "w końcu chłopak wiedział co robi", teraz jestem w 21 tygodniu i 7 dniu ciąży, jestem juz na zwolnieniu, troche męczyłam się w pracy a poza tym jeszcze mam studia (zaoczne) :-)

reklama
Do góry