slonkoonline
Mama Juleczki
Z tego co widze na tej mojej maseczce Avon peel-off tez jest taki sam jezyk. O ile dobrze pamietam to jest po lacinie... Pamietam, ze na kosmetologii Pani kazala sie uczyc tych nazw po polsku i po lacinie, bo na kremach wlasnie tak pisza...Akunia - co do składu tych kosmetyków, to niestety znalazłam (na polskich stronach) tylko po angielsku, ale może sobie poradzisz z tymi słówkami
- maseczka Avon z minerałami z morza martwego
Skład: Aqua, Kaolin, Glycerin, Bentonite, Alkohol denat., Butylene glycol, Talc, Dipropylene glycol, Stearyl alkohol, Behenyl alcohol, Phenoxyethanol, Xantham gum, Glyceryl stearate, Glyceryl distearate, Hydrated silica, Disodium EDTA, Parfum, Stearic acid, Potassium stearate, Silt, Maris sal, CI 77891, CI 77499, CI 77497, CI 77007
- maseczka peel-off
Skład: Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Glycolic Acid, Ammonium Hydroxide, Lactic Acid, Poloxamer 185, Citric Acid, Octoxynol-9, Propylene Glycol, Oleth-20, Parfum, Mangifera Indica, Vitis Vinifera, Pyrus Malus, Benzophenone-2, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, Disodium EDTA, CI 42090, CI 17200

no i teraz znowu powracam do punktu wyjścia i nie wiem kiedy ten wózek kupię...kurcze spieprzył mi się humor ...pogoda na zewnątrz też się spieprzyła ...deszcz zaczął padać:-(
Młody waży 1800g :-) wiek maluszka 32tygodni+1dzień = termin 29.04. (wg usg) czyli się zgadza mniej więcej
spokojnie kobity!!!hehe
mala tak sie krecila i kopala ze nie dala mi spac...przez moje wiercenie w lozku maz sie obudzil okolo 6 i tez nie spal do 7. Wstalam o 9 i pojechalam z mezem na miasto wybierac kontakty przeloaczniki do domu oraz odebrac projekt od architekta...bosh jak ja sie nalatalam...maz jeszcze nie wrocil
ma spotakania teraz biedaczek taki nie wyspany...ale na szczescie juz nam nie duzo rzeczy dostalo i wchodzimy koniec marca!!!Dzisiaj jak stalam w naszym nowym mieszkanku wyobrazalam sobie jak bede tu corcie kladla tam ja kapala jak bedzie super...az mi sie lezka zakrecila