reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
No ja mogłam sobie pozwolić na obdarowanie niuni fajnymi, i czasami nietanimi rzeczami, bo sama na okres ciąży nie kupiłam sobie prawie nic :tak:
Na początku (około 5 miesiąca) kupiłam jedne jeansy i na święta materiałowe spodnie. Żadnej bluzki!!! Chodzę do tej pory w takich sprzed ciąży :tak: Okazało się że miałam dużo różnych włóczkowych tunik czy sweterków które dopasowały mi się do brzuszka i nie musiałam nic kupować.
Dużo siedzę w domu, brzuszek zaczął się powiększać na przełomie 5/6 miesiąca a i teraz jest dość mały (100 w obwodzie przy 174 cm wzrostu) i takim sposobem przeznaczyłam to dla malutkiej (tak sobie tłumaczyłam)

Ja tak samo... Kupilam tylko jedne jeansy ciazowe w H&M i dwie tuniki po 15zl. na stadionie. A tak to chyba jakas koszulke na ciuchach, zeby teraz miec w czym latac jak jest cieplo. Tez wlasnie wygrzebalam kilka wiekszych ciuchow z szafy i w tym chodze. A po domu, to w tym co mam i w tym co mi wygodnie :-D
Lepiej na bobasy wydac kaske. Prawda?

No bo to w sumie spora rozbierznosc.. Ale skoro po badaniu tak stwierdzil. Tylko widzisz, jak to u niektorych dziewczyn jest, ktorym powiedzieli, ze niedlugo bedzie bubu, a nie ma.
Wazne, ze wszystko jest w porzadku.
Lec odpoczywaj. Ja ide wstawie pranie i musze troche popatrzec na ziemniaki gotujace sie.

hej
ankzoc mam ten sam dresik:)
monisq przesliczna sukienusia i buciki ...tez zagladam do h&m i mam troche ciuchow ale widze ze co kraj to chyba inna kolecja bo u mnie w szwajcarii nie ma takiej narazie nie widzialam.....a inne tez ladne ale ta jest wyjatkowa:)
pozdrawiam

Wstawialam pranie, wiec sie troche powdzieczylam do lusterka i tak mi przyszlo na mysl, ze sciecie wlosow nie jest dobrym pomyslem.
Jak je zetne tak jak zawsze, wystrzepie i skroce to nie zrobie sobie kucyka, wiec bede wlosami dziecku po buzi latala. Poprostu chyba zrobie sobie grzywke krotsza i ewentualnie pazurki. Dlugosc zostawie, bo zawsze lepiej zwiazac je.

reklama
Witam.
Na początku spóznione, ale ogromne gratulacje dla MALGOSS.Witamy kolejnego mężczyzne w gronie majowych bobasków:happy2::happy2::happy2:.
No cóz ja byłam dzisiaj u gina.Powiedział, ze wszystko w porządku:-).Szyjka bardzo ładnie sie skraca:-D.Na Usg wyszło, ze moj maluszek wazy 3700g:-D, obwód glówki 33cm a obwód brzuszka 35cm:-D.Dziecko ma juz mało miejsca w macicy i doktorek stwierdził, ze moze nam zrobic niespodzianke w kazdej chwili.Ale jakby co to w poniedzialek zapisał mnie jeszcze na ktg.
Kurcze jak malenstwu jest juz tam tak ciasno to niech w koncu zechce wyjsc na ten swiat.

Do góry