reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Ja wpadłam na pomysł, że muszę młodą nauczyć zapalać sobie lampkę nocną, wtedy znalazłaby sobie smoka i nie musiałabym ja wstawać by jej podać :evil:

Tylko jak to zrobić? :-D

reklama
Agutku są lamki nocne, które zapalaja sie przez dotyk:tak:, mielismy taką w pokoju na wakacjach, Piotrek był nią oczarowany, walił łapką po niej równo:-D,

Tylko, że sama lampka to nie wszystko :-D
Trzeba by ją nauczyć kilku czynności: zapalenie lampki -> poszukanie smoka -> załadowanie go do buzi -> zgaszenie lampki -> położenie się posłusznie spać bez budzenia rodziców :-D

Ja z nocnikiem też robiłam próbę ale jeszcze chyba za wcześnie. U nas jest tak że jak widzi nocnik to siada na niego i mówi siku ale jest wtedy w pampersie i raczej traktuje to jak zabawę. Plusem jest to, że kojarzy nocnik z siku.

Nie wiecie czy z trzydniówką można wychodzić na dwór ?
jeśli nie ma gorączki to tak:tak: wysypki nie można na słońce wystawiać:no:

moja tez kuma nocnik z siku:tak: lata już 40 minut z gołym tyłkiem i jak na razie nic:baffled: muszę iśc na obchód bo mi panele urosną:-D

no na bank! bo męża to już nawet w nogach nie zmieścisz:-D
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja wpadłam na pomysł, że muszę młodą nauczyć zapalać sobie lampkę nocną, wtedy znalazłaby sobie smoka i nie musiałabym ja wstawać by jej podać :evil:

Tylko jak to zrobić? :-D
mistrzostwo świata:-D

Zaliczyłyśmy ostatnie szczepienie, już podrożał INFARIX - 130 zł:crazy:

Zosia śpi zawsze w body i pewnie się odkrywa ale ja nie mam o tym pojęcia bo śpię:-p
Nadal jest z nami w sypialni ze względów lokalowych ale się nie wybudza więc mi to nie przeszkadza.
Wczoraj ewidentnie chciała mnie ukarać bo byłam z kol. na piwku do 22.30 to się budziła 2 razy na piciu:crazy:a tak to nigdy

agutek - to ja trzymam kciuki za naukę Toli:-D:-D:-D

roksii urosły?:-D

reklama
my mamy szczepić się pod koniec września :dry:

drugi dzień z rzędu zasypianie bez wychodzenia, ale wyłazi jak się w nocy przebudzi :eek: na szczęście jak jest zaspana to wystarczy utulić i spi dalej, chyba że się totalnie uprze na spanie w naszej sypialni :-D

a w końcu szczepicie na pneumokoki i meningokoki?

blueberry czy dobrze kojarzę że ty masz tel. sony ericsson k800i?

Do góry