A
Agutek
Gość
Ja wpadłam na pomysł, że muszę młodą nauczyć zapalać sobie lampkę nocną, wtedy znalazłaby sobie smoka i nie musiałabym ja wstawać by jej podać 
Tylko jak to zrobić?

Tylko jak to zrobić?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

Może są jakieś lampki z czujnikiem ruchuJa wpadłam na pomysł, że muszę młodą nauczyć zapalać sobie lampkę nocną, wtedy znalazłaby sobie smoka i nie musiałabym ja wstawać by jej podać
Tylko jak to zrobić?![]()

Może są jakieś lampki z czujnikiem ruchu![]()

, mielismy taką w pokoju na wakacjach, Piotrek był nią oczarowany, walił łapką po niej równo
,Agutku są lamki nocne, które zapalaja sie przez dotyk, mielismy taką w pokoju na wakacjach, Piotrek był nią oczarowany, walił łapką po niej równo
,

Tylko, że sama lampka to nie wszystko
Trzeba by ją nauczyć kilku czynności: zapalenie lampki -> poszukanie smoka -> załadowanie go do buzi -> zgaszenie lampki -> położenie się posłusznie spać bez budzenia rodziców![]()

jeśli nie ma gorączki to takJa z nocnikiem też robiłam próbę ale jeszcze chyba za wcześnie. U nas jest tak że jak widzi nocnik to siada na niego i mówi siku ale jest wtedy w pampersie i raczej traktuje to jak zabawę. Plusem jest to, że kojarzy nocnik z siku.
Nie wiecie czy z trzydniówką można wychodzić na dwór ?
wysypki nie można na słońce wystawiać
lata już 40 minut z gołym tyłkiem i jak na razie nic
muszę iśc na obchód bo mi panele urosną
no na bank! bo męża to już nawet w nogach nie zmieścisz![]()

mistrzostwo świataJa wpadłam na pomysł, że muszę młodą nauczyć zapalać sobie lampkę nocną, wtedy znalazłaby sobie smoka i nie musiałabym ja wstawać by jej podać
Tylko jak to zrobić?![]()

a tak to nigdy

na szczęście jak jest zaspana to wystarczy utulić i spi dalej, chyba że się totalnie uprze na spanie w naszej sypialni