S
szalona mama
Gość
to by się 3/4 nocy świeciła![]()
my mamy lampkę dotykową. a swoją drogą niezły patent

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to by się 3/4 nocy świeciła![]()

obsikała tatęroksii urosły?![]()

a na nocnik w ciągu godziny siadała ze 20 razy
my mamy lampkę dotykową. a swoją drogą niezły patent![]()

ale mysle ze za jakis miesiac moze dwa trzeba by sie wziasc ostro do roboty za to
az sie boje tego 
pod wzgledem aparatu np. niby parametry takie same ,ale porownania nie ma 

3 razy w tygodniu
w zeszlym roku tez chodzilam i ladnie waga spadala
a chodzilam tylko 2razy wiec mam nadzieje ,ze tym razem bedzie jeszcze lepiej ;-)
tylko czemu nie robi tego w nocy tylko w dzien?

Ja płaciłam 109 w lipcu.Zaliczyłyśmy ostatnie szczepienie, już podrożał INFARIX - 130 zł![]()
Dobrą masz pamięćblueberry czy dobrze kojarzę że ty masz tel. sony ericsson k800i?

Zasypia w łóżeczku, ale jak się kładę spać, to on się na ogół budzi i biorę go do siebie.blueberry- a Karolek spi z Toba cala noc ,czy jak? bo ja jak klade swoja to usnie ladnie ,ale jak tylko sie przebudzi na mleko kolo 1 w nocy to juz tylko u mnie w lozku laduje![]()
a i chcialam Wam powiedziec ,ze zapisalam sie na aerobik3 razy w tygodniu
w zeszlym roku tez chodzilam i ladnie waga spadala
a chodzilam tylko 2razy wiec mam nadzieje ,ze tym razem bedzie jeszcze lepiej ;-)

Agutku, chyba się nie da. Też mnie to wkurzało, ale już się przyzwyczaiłam.
to też się muszę przyzwyczaić