reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej :-)

blueberry- a Karolek spi z Toba cala noc ,czy jak? bo ja jak klade swoja to usnie ladnie ,ale jak tylko sie przebudzi na mleko kolo 1 w nocy to juz tylko u mnie w lozku laduje :sorry2:

z nocnikiem to tez jeszcze niewiem jak sie za to zabrac :no: ale mysle ze za jakis miesiac moze dwa trzeba by sie wziasc ostro do roboty za to :tak: az sie boje tego :nerd:

Agutku- mialam sony ericssona K800i i zamienilam go na samsunga U600 po czym zalowalam :dry:pod wzgledem aparatu np. niby parametry takie same ,ale porownania nie ma :no::baffled:

a dzisiaj prawie zawalu serca dostalam :-( malenka bawila sie garnkiem na krzesle ja siedzialam na kanapie i spogladalam co porabia i w pewnym momencie garnuszek jej sie wyslizgnal chcac go zlapac spadla twarzyczka na podloge:-( tak sie przerazilam ,ze sie cala trzeslam i plakalam razem z nia :-(krewka jej leciala -myslalam ze cos z zabkami sie stalo :-:)no:ale na szczescie nie ,chyba rzegryzla sobie warge :-(ehhh mowie Wam :-(

o samolocie slyszalam ...:-(
-----------------------------

a i chcialam Wam powiedziec ,ze zapisalam sie na aerobik :tak: 3 razy w tygodniu:tak:w zeszlym roku tez chodzilam i ladnie waga spadala:tak: a chodzilam tylko 2razy wiec mam nadzieje ,ze tym razem bedzie jeszcze lepiej ;-)

aha Agutku moja potrafi zapalic lampke nocna :tak: tylko czemu nie robi tego w nocy tylko w dzien?:confused::-D

no ja właśnie mam SE K800i i lekko wkurza mnie, że tak łatwo odsuwa się klapka od aparatu i od razu włącza się aparat...i się zastanawiałam czy jest możliwość by ustawić telefon tak, by odsunięcie klapki nie aktywowało aparatu fotograficznego?

Sandi moja też dzisiaj chyba walnęła buzią o kafle na podłodze /piszę chyba, bo nie widziałam, ale płakała i pokazywała na buzię/, na szczęście skończyło się na krótkim płaczu.

a powiedz mała ląduje w nocy, bo tego się domaga czy dlatego, że tak się już przyzwyczaiłaś i sama ją bierzesz?

Zaliczyłyśmy ostatnie szczepienie, już podrożał INFARIX - 130 zł:crazy:
Ja płaciłam 109 w lipcu.

blueberry czy dobrze kojarzę że ty masz tel. sony ericsson k800i?
Dobrą masz pamięć :tak:

blueberry- a Karolek spi z Toba cala noc ,czy jak? bo ja jak klade swoja to usnie ladnie ,ale jak tylko sie przebudzi na mleko kolo 1 w nocy to juz tylko u mnie w lozku laduje :sorry2:
Zasypia w łóżeczku, ale jak się kładę spać, to on się na ogół budzi i biorę go do siebie.

Współczuję upadku Vanesce, a tobie przeżycia.

a i chcialam Wam powiedziec ,ze zapisalam sie na aerobik :tak: 3 razy w tygodniu:tak:w zeszlym roku tez chodzilam i ladnie waga spadala:tak: a chodzilam tylko 2razy wiec mam nadzieje ,ze tym razem bedzie jeszcze lepiej ;-)

super!
ja czekam na pojawienie się oferty w moim zakładzie i wykupuję karnet :tak:
będę chodzić 2 x w tygodniu, koszt coś koło 23-25zł/miesiąc ;-)
mam nadzieję, że się zmobilizuję, a jeszcze po głowie chodzi mi angielski raz w tygodniu i basen w niedzielę :szok:

reklama
Do góry