reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

witam,

a u nas noc tragiczna, kilka pobudek z płaczem, nie wiem o co chodzi:confused:, rano wstał zadowolony i uśmiechnięty:baffled:,

to już nie zęby, bo ma wszystkie od 1 do 4:tak::confused:

rano wstaje nieprzytomna i obolała, nie wiem, jak bym poszła do pracy:no:, domowe zajęcia zawsze można jakoś przełożyć, odłożyć:-D

reklama
dzień dobry
Ja dziś od rana w ramach urlopu wysprzątałam całe mieszkanie, jeszcze zostało jedno pranie i okna no i możemy jechać:-)
Jutro wyruszamy w bieszczady, nie powiem żeby to były jakies wczasy, tylko wizyta u rodziców i dalszej rodzinki, której chyba z 3 lata nie widziałam:confused:
Ewelina, ja wiem jak to jest po kilku pobudkach iść do pracy na 12h:angry: na szczęscie Ignaś budzi sie ok 1 i wtedy biorę go do nas, jak się przytuli to śpi do 5, wypije mleko i jeszcze drzemie do 7, więc jako tako dajemy radę

HEJ!

Czy Wy też miałyście zalecenia by nie wychodzić na słońce po szczepieniu??? u nas dziś piękna pogoda i nie wiem jak to przeżyjemy:cool:dobrze, że na 17 mam fryzjera to się babcia potrudzi:-p

sandi ja chodzę od 2 miesięcy 2 razy w tygodniu i nic nie schudłam:crazy:brzuch też taki sam wielki, tylko, że ja kocham ciasteczka:zawstydzona/y:
buziak dla Vanesski:happy:

Zosia chyba podczytała na forum wyczyny MArcowiątek bo dziś o 4.30 przyszła do nas do łóżka, rozwaliła się i śpi słodko:confused2:przeniosłam ją zaraz i no problem;-)

Mi mężulo zafundował spanie do 9 i jeszcze śniadanko gotowe czekało:-):-):-)
ale i tak mam niezbyt dobry humor bo taki ze mnie typ, że zawsze znajdę powód do zmartwień:baffled:

Madzik, ty ten swój wielki brzuchol pokaż nam palcem, bo ja go jakoś nie dostrzegam na fotkach:-D

Fredzik, ale myślałam,że 5 nam później czekają:confused:, no ale jak to zęby, to dobrze, jak wyjdą, to może potem się wyspimy:-D

Soppana, miłego wypoczynku u rodziców:-)

Elahar, no nie wiem, ale ja nie wychodziłam z małym po trzydniówce, bynajmniej lekarz nie kazał, dopóki nie zajdą plamki:tak:

Sandi, buziak dla małej i dla Ciebie, wiem, jaki to stres, jak sobie dzieciątko coś zrobi, nas boli chyba dłużej:-(

Blueberry, ty jestes dzielna, mały daje ci w kość w nocy i idziesz do pracy, a dziwisz się, że na wakacjach było lepiej, tam przecież odpoczywałaś:tak:

Roksi, nie wywołuj wilka z lasu, ja zawsze, jak pochwalę się Piotrusiem, to zawsze mi potem coś zmaluje:-D,

Elahar, no nie wiem, ale ja nie wychodziłam z małym po trzydniówce, bynajmniej lekarz nie kazał, dopóki nie zajdą plamki:tak:

Roksi, nie wywołuj wilka z lasu, ja zawsze, jak pochwalę się Piotrusiem, to zawsze mi potem coś zmaluje:-D,

Ja wyszłam ale siedziałyśmy w cieniu.

Niestety też tak mam, że jak pochwalę, że Madzia ładnie śpi czy je od razu coś "się psuje." :baffled:

Dzien dobry :)

mam lenia nic mi się nie chce, mięsnie mnie bolą bo krzywo śpię
też zabieram Mika do nas nad ranem (4-ta, piąta)
i noc była koszmarna
i wszystko jest do dópy i mam zespół napięcia albo niewiadomoco

wczoraj puściłam Mika w gatkach po domu i zrobil kupe w gatki
nocnik mu nie przeszkadzał jak stał obok...

reklama
Do góry