reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

u nas po akcji "nocnik parzy" teraz coraz częściej woła :tak:
niestety czasami jest już w trakcie robienia kupki, a czasem już po, ale dobre i to, najważniejsze, że zaczyna łączyć te dwa elementy

czasami też woła na siusiu, ale nieporównywalnie rzadziej do ilości sikania :-D

jeśli jednak już zawoła i posadzę ją to normalnie grzecznie siedzi do momentu dopóki się nie załatwi :tak:

nie robią jednak na niej wrażenie mokre majtki :-p
to chyba jeszcze nie ten etap świadomości, ze takie rzeczy powodują u niej dyskomfort
jak się posiusia to nie przeszkadza jej to zupełnie i mogłaby biegać w takich mokrych :-D
myślę, że na ten okres gdy zaczyna odczuwać nieprzyjemność od pewnych rzeczy trzeba jeszcze poczekać :-)

reklama
Nam też akcja :"nocnik" nie wychodzi. Mały zawsze pokaże nam paluszkiem "YYY" to wiemy że właśnie posikał wyprany dywanik :-p:-D:-D:-D:-D Albo weźmie i zacznie wycierać czym popadnie. A mokre majteczki w zupełności nie przeszkadzają, zawsze można samemu je zdjąć:-D:-D:-D i dać mamie

Hejo - bambejo :-D;-)hihii

z nocniczkami to u nas jeszcze postepow zadnych :sorry2: ale za to juz od jakiegos czasu informuje ,ze ma "kupka" (i pokazuje przy tym smiesznie na tyl pampersa:-D)ale jak juz jest zrobiona :-Dale dobre i to;-)

madzik- podziwiam :tak:

hej

My ostatnio zaliczyliśmy kilka szybkich powrotów ze spaceru z powodu "awarii" :-D i to dopiero jak ja wyczułam bo sama nie raczyła zasygnalizować :baffled: Mokrymi majtkami też nie za bardzo się przejmuje:baffled: :-D

Witam:tak:
moja dziś grasowała od 6:30:angry:
a ja dziś idę do pracy:growl: a miałam tyle planów na dzisiejszy dzień:baffled:
mam nadzieję że po 14 będę w domu:tak:
hej

My ostatnio zaliczyliśmy kilka szybkich powrotów ze spaceru z powodu "awarii" :-D i to dopiero jak ja wyczułam bo sama nie raczyła zasygnalizować :baffled: Mokrymi majtkami też nie za bardzo się przejmuje:baffled: :-D
dzieciom naszym nic nie przeszkadza:-D:-D:-D

reklama
Witka!

nie pamiętam kiedy wstałam o 7:confused2:, musiałam jechać do sądu po zaśw. o niekaralności - kolejny fantastyczny pomysł pani minister, który kosztuje nas 50 zł:crazy:
Oczywiście długa kolejka, tylko ja z dzieckiem ale czy kogoś to rusza? na szczęście Zosia była grzeczna:tak:

sandi a ty nadal w PL? oboje z m stąd pochodzicie tylko on tam za pracą wyjechał? to rozwiązanie tymczasowe?

Czas by się zabrać za co a kawa nie działa:no:

Do góry