reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Witam!

Byłam już dziś w pracy:baffled:ale wiem, że mnie tu nikt nie pożałuje:-D:-p
serce mi się krajało rano, Zosia torba na ramię z jedzeniem i piciem, wyglądała jakby szła na służbę:-(;-)

dzień dobry

my od rana chodziliśmy po dworku i dopiero deszcz nas przegonił :baffled:
Na piaskownicy spotkałyśmy dziewczynkę z babcią i moja jak zwykle pobiegła pobawić się z innym dzieckiem. Tym razem jednak babcia od razu nas poinformowała, że Emilka (tak ma na imię dziewczynka) nie pożycza od nikogo zabawek i swoich też nikomu nie daje. Jednym słowem mamy się nie zbliżać. :baffled: Niezłe podejście. :baffled:

pooka fajnie, że twój synek tak szybko przyzwyczaił się do żłobka. Niektórym dzieciom z tego co słyszałam trudniej to przychodzi.

Sandi moja też ma czasami takie napady, że nie da mi nic zrobić przy komputerze bo ona musi sobie poklikać :baffled::-D

Na piaskownicy spotkałyśmy dziewczynkę z babcią i moja jak zwykle pobiegła pobawić się z innym dzieckiem. Tym razem jednak babcia od razu nas poinformowała, że Emilka (tak ma na imię dziewczynka) nie pożycza od nikogo zabawek i swoich też nikomu nie daje. Jednym słowem mamy się nie zbliżać. :baffled: Niezłe podejście. :baffled:
No niezła babcia :-D:-D:-D

Witam!

serce mi się krajało rano, Zosia torba na ramię z jedzeniem i piciem, wyglądała jakby szła na służbę:-(;-)

ja tez Ciebie pogłaskam głasku głasku i Zosię
a z kim Zosia zostaje?
przyzwyczaicie sie i bedzie dobrze, pierwsze dni sa ciężkie :-(

Elahar, cały ciężar adaptacji spoczywał na barkach m :)
ale od czegoś te tatusie tez w końcu są... :-)

Witam!

a będziesz mnie codziennie też żałować? :-p;-)

dzień dobry

my od rana chodziliśmy po dworku i dopiero deszcz nas przegonił :baffled:

o rany :baffled: biedne dziecko...zrobią z niej egoistę :no:

Witajcie :happy:

Ja już po pracy.. Dziś u nas szaro buro, wieje strasznie, a chciałam iść na spacer z małym :baffled:

Poza tym nie mam dalej okresu :baffled: Wkurza mnie to, bo zawsze miałam bardzo regularnie, co 28, najwyżej co 29 dni, a teraz 32 dzień i nic :baffled: Czekam więc dalej :baffled:

reklama
Hej po południu
byłam na mieście załatwić ważną sprawę i wróciłam przemoknięta do suchej nitki. U nas tak leje, że parasolka nie pomaga :baffled:

Elahar, cały ciężar adaptacji spoczywał na barkach m :)
ale od czegoś te tatusie tez w końcu są... :-)

Dobrze ci. U nas na razie jest na odwrót ale mam nadzieję, że niedługo się to zmieni bo jestem już zmęczona, że wszystko jest na mojej głowie.

o rany :baffled: biedne dziecko...zrobią z niej egoistę :no:

No właśnie. Ta babcia uważa, że z wnuczką jest wszystko w porządku bo od nikogo nic nie chce i sama trzyma się na uboczu. Mojej Madzi delikatnie zabrała łopatkę z ręki i dała wnusi. :baffled:

Poza tym nie mam dalej okresu :baffled: Wkurza mnie to, bo zawsze miałam bardzo regularnie, co 28, najwyżej co 29 dni, a teraz 32 dzień i nic :baffled: Czekam więc dalej :baffled:

Czasami jakaś sytuacja stresowa zaburza okres albo może to już...:tak:

Do góry