reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ewela - bylam w fokusie :tak:fajny sklep :tak: pochodzilam troszke po butikach kupilam pare pierdulek (oczywiscie wiekszosc dla Niunki:sorry2:) i nie wspomne jaka cene za to zaplacilam:zawstydzona/y:

madzik-mi po ciazy zostaly rozmiar wieksze:tak:z czego rowniez sie ciesze:-) bo wczesniej mialam naaaciagane B , a teraz to juz takie w sam raz C 75:tak::-)

ehhh jak ja jestem to juz nikogo nie ma:dry:

a wogole powiedzcie mi jak Wasze dzieciaczki reaguja na komputer?:confused: moja to sie ostatnio straszna zrobila pod tym wzgledem :baffled: w dzien (jak nie spi) to wogole nie ma mowy ,zebym odpalila kompa bo zaraz krzyk i wogole awantura ,ze ona chce "poklikac":baffled: wiec wlaczam tylko jak ma popoludniowa dzemke lub wieczorkiem :dry:jest tylko jeden wyjatek jak jestem z nia u mojej siostry to moge posiedziec nawet w jej obecnosci przy necie(bez awantur itp:nerd:) i o co tu chodzi?:confused::dry:

aa i musze Wam powiedziec choc pewnie juz zauwazylyscie ,ze zagladam tylko na glowny bo mi tak muli ,ze szok :/

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-)

malaga to trzymam kciuki za starania :-p
;-):-D

malaga coś często się nam gubisz;-)
:sorry2: Ano jakoś tak.. nie wyrabiam czasowo ostatnio.. Z Piotrusia się taki łobuziak zrobił.. większy niż był.. Trzeba go cały czas pilnować, bo jak go na chwilę z oka spuszczę to zaraz coś zmajstruje :sorry2:

Zbieram się do pracy..

Miłego dnia :happy:

dzień dobry :-)

ja ostatnio też jakaś padnięta jestem, ciągle mi się chce spać :dry:
wczoraj zrobiłam sobie 20 minutową drzemkę przed 20-tą, a i tak poszłam spać już o 21.00 i spałam jak zabita :szok:

Hej:tak:
Agutku ja wczoraj też padłam wcześnie:baffled: a dziś pospałam do 8 i jakoś wyspana się w ogóle nie czuje:no:

Malaga moja tez bardziej broi:tak: szczególnie ją kuchnia interesuje:baffled:
Sandi biedna jesteś z kompem:-D moja trochę się rzuca jak jej nie pozwalam poklikać:-D ale generalnie mogę korzystać z netu przy córci:tak:

hej:-),

Sandi, mój tez zajmuje miejsce przy laptopie bardzo chetnie:tak:,

a dzien dzisiaj do d..y:no:, leje, szaro, buro i ponuro:wściekła/y:, ze spacerku raczej nici, a Piotrtek już marudzi, a gdzie reszta dnia:baffled:

reklama
Dzień dobry :)

Mik dzisiaj w żlobku od rana, ale nawet nie płakal przy oddaniu, już wie że po niego wrócimy :tak:
ja jestem tak nakręcona tym żłobkiem że nawet niewyspana czuję się rzeźko - andrenalinka robi swoje

Do góry