reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Cześć wam :-).

Dzisiaj idę od razu po pracy na firmową Wigilię, która ma trwać do białego rana ;-). Ale ja raczej tyle nie wysiedzę :-p.

My w ogóle jakoś lajtowo podchodzimy do świąt. Ani jakiegoś specjalnego sprzątania nie urządzamy, ani nie szalejemy z zakupami i gotowaniem.

blueberry a ja mam wrażenie że te mopy to tak myją powierzchownie:baffled: i lipa z fumami:baffled:
Fugi to tylko szczoteczką do zębów ;-). A tak serio, to nikt mnie nie namówi, żebym jechała na szmacie na kolanach :no:. Może i jest powierzchownie - trudno :-p.

hej:-)

ewelinaa chodzi Ci o pomysły na obiad? czy na kolację Wigilijną?

oczywiście na obiad:tak:,
bo Wigilia, to u nas tradycyjna z karpiem i barszczem z uszkami, jeszcze pierogi i ryz z cynamonem, zupa grzybowa, śliwkowa, w sumie zawsze 12 dań wychodzi

Agnes, do gotowania zmusiła brata sytuacja, od kiedy studiuje mieszka sam i sam sobie gotuje, bo na gotowe szkoda mu kasy:-D

ja ze sprzataniem, to tez nie przesadzam;-), tylko wczoraj mnie natchnęło na to mycie podłóg:-D,

idziemy z Pietrkiem do kontroli z noskiem, jest lepiej, ale chce żeby go jeszcze lekarz zobaczył:tak:

u nas dziś ponuro, ale nie pada, więc spacer sie uda;-)

Fredzik poczęstowałam sie Twoimi pierniczkami, pyszne:tak:

właśnie zjadłam pasek czekolady i pije drugą kawe:tak: nie mogę się obudzić:no: nic mi się nie chce:no: potrzebuje powera:tak: bardzo dużej dawki:tak:

reklama
witam dziewczyny :)

oj aj podlog myc nie lubie a juz napewno nikt mnie nie zmusi do mycia na kolanach :no:
mopem przecieram 2 razy dziennie i musi wystarczyc :tak::-)

ach kurcze ta moja glow amnei wykonczy
boli mnie juz od 3 dni non stop
czy ktos ma lepetyne na wymiane:confused::-D

przyleciala moja mam w nocy byla wiec mlodego juz nie budzilismy
od rana czekala i krecila sie ico 5 minut sie pytala " nio kiedy on wstanei":-D a Tristan jak na zlosc pospal do 9.30 :-D:-D:szok::rofl2:
nio ale wstal , i poznal babcie i dostala chyba z 50 caluskow i przytulal sie pol dnia
myslalam ze raczej berdzie taki ostrozny na poczatek a potem sie rozkreci a on odrazy do babci:-) babcia az sie z wzuszenia i szczescia poplakala:-D:-D

a teraz spedzili noc u mojej siory
musialam ich wywiezc bo u nas padl bojler i zimno w domu jak cholera
wlasnie jakis koles kombinuje jak to naprawiec ale cos kiepsko to widze

dzisiajm mamy mikolaja w przedszkolu i mam nadziej ze do tego czasu on juz skonczy bo bardzo chce tam z mlodym isc:tak:
milego cieplejszego dnia:tak:

Do góry