reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Dzień dobry:-)

u nas to dopiero pogoda, ciemno, pada i sypie:baffled:

roksija Ci tam powera nie dodam, kimaj sbie i wcinaj czekoladę:tak:
P.S. jak Twoja dieta?:-p;-)

aguteknie padaj, nie padaj, bo ja fugi czyszczę jak roksi:tak:

miloku2 razy dziennie podłogi myjesz?:szok::szok::szok:
nie mam pytań:blink:

fredzikszacun za te pierniczki:tak:które ozdabiał Szymek?:-)

ewelinaooo to ja nie pomogę bo po 2 Wigiliach nie jemy obiadów przez kolejne dni:-D
na Sylwestra robiłam cielęcinę zawijaną z morelami, może bratu spasuje;-)

Dla nas Święta są ważne.
Pieczenie ciast, porządki - to sprawia, że czeka się na coś istotnego, na coś co wymaga przygotowania, specjalnej oprawy.
Teraz wszystko takie powszednie, wszechobecna bylejakość, pośpiech, niedziela myli się z każdym innym dniem. Warto celebrować świąteczny czas.:-)
Do sąsiadów idziemy z podarkiem - kawałek piernika upieczony przeze mnie i Zosię, ładnie zapakowany z kokardą:-), kartki własnoręcznie robione - to taka magia...:happy:

reklama
miloku, dwa razy dziennie?
madzik, sama się bawiłam lukrem, uwielbiam zajęcia plastyczne, wyłączam się przy nich na maksa :tak:
dawaj przepis na cielęcinę z morelami :tak:
roksi, szczoteczka do zębów lepsza jest, jakiś miesiąc temu dopadłam fugi :-pi są czyściutkie :tak:

u ans szaro buro i ponuro, ciemno jakby wieczór był :baffled:

u nas to dopiero pogoda, ciemno, pada i sypie:baffled:

roksija Ci tam powera nie dodam, kimaj sbie i wcinaj czekoladę:tak:
P.S. jak Twoja dieta?:-p;-)
madzikm no zgrzeszyłam dzisiaj:zawstydzona/y: ale popijam herbatkę czerwoną i nie wcinam głupot:tak:
jak tu przeżyć dwie wigilię:szok: nie cierpię tego obżarstwa:no: człowiek 3 dni nic nie robi tylko je:baffled:

ja jutro wezmę się za ciasteczka:tak: piekę cynamonowe z czekoladą i kruche:tak:

]
roksi, szczoteczka do zębów lepsza jest, jakiś miesiąc temu dopadłam fugi :-pi są czyściutkie :tak:
[/COLOR]
Fredzik w ubikacji już wyszorowałam ale została mi jeszcze łazienka;-)

A ja cały dzien piore i piore,juz mam dosyc:tak:Wy tez macie tyle prania?Ewelina moze niech Twoj brat zrobi paszteciki z miesem z ciasta francuskiego ,sa szybkie i latwe i dobre.A bylas u lekarza ,jak Mały?

miloku2 razy dziennie podłogi myjesz?:szok::szok::szok:
nie mam pytań:blink:

miloku, dwa razy dziennie?

dziewczyny bo ja mam kuchnie zaraz przy ogrudku i mlody mi w gumakach ,albo buciorach czesto wlazi i cale bloto zostawia .
zreszta ja ja tylko mopuje taka scieta na patyku i zajmuje mi to 5 minut
a pozatym pisalam wam ze jakas pedentyczn sie w ciazy zrobilam :-D:-D:-D przed ciaza tak nei mialam:rofl2::rofl2::rofl2:
raz w tygodniu mylam:nerd::-(

nie bylismy na mikolaju bo mlody zasnal i jeszcze spi
no trudno nastepne mikolajkowe spotkanie w poniedzialek , tym razem napewno tak dotrzemy:tak:

A ja cały dzien piore i piore,juz mam dosyc:tak:Wy tez macie tyle prania?Ewelina moze niech Twoj brat zrobi paszteciki z miesem z ciasta francuskiego ,sa szybkie i latwe i dobre.A bylas u lekarza ,jak Mały?

proszę wrzuc przepis na naszą Garkuchnię:tak:

byliśmy u lekarza, kazał podawać bactrim do końca tygodnia, czyli do poniedziałku, bo jeszcze mały sapie, ale odstawiamy wszystkie kropelki, żeby nie wysuszyc noska;-)

Miloku, korzystaj teraz z pomocy mamy:-D i koniecznie zrób zdjecia mikołajkowe:tak:

Madzik, daj przepis na tę cielęcinę, może jeszcze na jakieś ciekawe danie,
poza tym poszperam w naszych przepisach;-)

podłogi na kolanach najczęściej myje mąż:-pja rzadziej:zawstydzona/y:
taka to ma dobrze :rofl2:
śmiej się blu ja fugi szoruję szczoteczką do rąk i cifem:-p
ja tez :tak:choc nie koniecznie cifem :-D:-D
Agnes u mnie też jest dużo prania:baffled: i produkcja śmieci:baffled: prawie codziennie wynosimy:baffled:
i codziennie rowniez mam pelen kosz smieci :tak::crazy: nieraz sie zastanawiam skad sie ich tyle bierze :confused:

a wogole to sie witam ;-) w Niedziele ubieramy choinke ;-)

reklama
Dzień dobry:) ja jak zwykle z autobusu nadaje :) dziś spóźniona, troche zaspaliśmy,ale młodego nie ma,wiec wykorzystaliśmy. Pojechał wczoraj z ciocia na wieś m.dojedzie dziś a ja jutro. Mamy tam świniobicie:) nawet grzeczny był i przespał całą noc! Mi nigdy nie przyszło do głowy czyścić fugi szczoteczką,mam ciemne wiec tylko szorstką strona gąbki a potem całość płynem do szyb.

Do góry