reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
Miloku Ty lepiej pilnuj się bo nie dotrwasz do stycznia;-) uważaj kochana i nie forsuj się tyle:no:

A czemu nasze moderatorki mają tak słabą aktywność:-p

młodą dziś "sprzedaję" do dziadków a ja z m śmigamy na zakupy:-)

reklama
hej

u mnie kolejna pralka chodzi :dry:
ja jeszcze nie mam prezentu dla teściów i coś symbolicznego dla męża, bo główny prezent dostał już jakiś czas temu...a wczoraj pojechałam w końcu do producenta ozdób świątecznych i dokupiłam parę pierdółek na choinkę :happy2: najgorsze, że kupiłam dosłownie kilka sztuk a poszło ponad 80zł :baffled:

co jeszcze? a wolne mam już do 5 stycznia :-p

miloku kobieto uważaj na siebie :szok:
Fredzik ja też prasuję tylko to, co konieczne, np. koszule. Reszta z reguły taka, że prasuje się na nas :-D

witam
kochaniutkie wiecie same jak to przed swietami
nie da sie odpoczywac
wiec dzisiaj pierogi z twarogiem i z miesem zrobione
a teraz mam konczy makowiec bo ja juz nei mam sily stac na nogach
plecki i brzucho mi sie buntuja

jutro przylatuja tescie na tydzien
o matko jak ja przezyje ten tydzien
trzymajcie kciuki:tak:

Dobry wieczór:happy:

milokuale bez tych pierogów to by się obyło, nie? uważaj na siebie:tak:

ewazaglądaj częściej! gdzie pracujesz?

Orobiłam się tyle a goście nie przyjechali:-(bo dziecko zachorowało:-(
Na otarcie łez wyciągnęłam rodzinkę do Kraka - pociągiem:-)szybciej i ciekawiej dla Zosi:-)
byliśmy na kiermaszu świątecznym, na grzańcu, cudownie było:-)
rozglądałam się za blue;-)

Hej Hej :-)

Widzę, że cisza i spokój, każdy pochłonięty świętami :-)
Ja prasowanie mam za sobą, chociaż jeszcze kilka prań mnie czeka, wyprać wypiorę, ale prasowanie to sobie raczej odpuszczę :rofl2: co się będę męczyć.
Zostały onka, podłogi i ogólnie kupę roboty, ale co tam, luzik :laugh2: niec na siłę, jak nie zrobię wszystkiego to świat się nie zawali :-p

Madzik "salceson..." nie, ja .to bym nie dała rady siedzieć cicho .

Roksi ale śliczny ten napis z aniołkiem.

Fredzik ale pyszności :-)

Ewelina mi moja mała też czasem spac nie dawała, teraz śpi od strony męża, więc to on uspokaja ja w nocy, taka z niej teraz tatusia córusia :-p

Miloku, nie zaciekawe z tym mdleniem u ciebie, pamiętasz żeby mieć przy sobie zaswsze coś słodkiego ?
U mnie takie mdlenie było zawsze, jak spadał mi poziom cukru, a to w ciąży dość częste.

witam wieczorkiem
własnie wróciliśmy i całe nasze plany świąteczne że tak powiem szlag trafił:baffled: bo mieliśmy spędzić wigilię sami a wyjeżdżamy na wieś:confused: jakoś udało im się nas namówić na wspólne święta. Nie, że się nie cieszę, ale tyle jedzenia w zamrażarce... cóż trzeba spakować i zabrać.:-)
Miloku oszczędzaj się kochana bo rodzinka przyjedzie a Ty na porodówkę (odpukać)
Madzikm no to super mieliście wycieczkę:tak: zatęskniło mi się do Krakowa i kiermaszu:-(

Witam dziewczynki:-)Ja troszke w sobote i niedziele pochodzilam po sklepach i zrobilam ostatnie prezenty.Od jutra zabieram sie za robote w kuchni,na wigilie mam tesciow wiec musze sie wykazac hi hi hi.Soppana zazdroszcze Ci swiat na wsi ,a jak sniezek spadnie to bedziecie mieli super!Miloku ,ale twardziel z Ciebie!Uwazaj na siebie i dzidzie.Dziewczyny do kiedy daje sie witamine D3?A Wy dajecie po jednej kropelce?Pytam sie bo rozmawialam z kolezankami na ten temat i wszystkie mowia co innego.

reklama
Witam
Zazdroszczę tym co mają wolne dziś i jutro:tak: ja pracuje:baffled:
Wczoraj kupiłam ostatnie prezenty i wszystko już przygotowane:tak:

Agnes powiem Ci szczerze że ja bardziej zapomniałam i po wakacjach jakoś tak sporadycznie podawałam a ostatnio w ogóle:baffled:

Soppana super święta na wsi:tak:

madzkim pracowita mróweczko a gości zawiedli:baffled:

Do góry