reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

blue, współczuję, ja mam (miałam) nerwicę prawie od dziecka i jakieś parę lat temu dali mi leki i je odstawiłam bu czułam się jakby mnie wszytko "mijało" i jakbym na haju była (choć nie wiem jak to jest) ; leki odstawiłam ale też odpuściłam sobie wiele spraw, które mi nie pomagały ... czasem jest trudno ale skoro mnie się udało "olać" pewne rzeczy to i tobie może się uda. Głowa do góry :tak:
Ja niestety mam ataki paniki - taka jakby fobia, tylko nie wiadomo przed czym. Nie da się tego olać :-(. Biorę lek antydepresyjny, one pomagają też na różne nerwice. Raczej nie ma po nich takich efektów, tylko początki są trudne. No i potem odwyk ;-).

blueto ci wredna choroba:baffled: jakoś się nasiliło, że leki potrzebne?
No, jakoś ostatnio mi bardziej dokucza.

Madzik, wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Miloku, trzymaj się :tak:

Mój też tak wydziwia :tak:. Jeszcze sobie każe dziąsła smarować żelem :-D
heheh chlopaki cwaniaki nie? :-D:-D:-D:-D:-D

miloku, leż i ani drgnij :tak:

tak jest !!! juz sie nie ruszam:tak:;-):-) tylko mykne czasmi do lodowki . wiecie , puki moge hehhehe

Dobry wieczór:-)

Witam się o rok starsza:-p

milokudobrze fredzik pisze, leż i ani drgnij:tak:

kto się za mną odchudza od 1 stycznia?:confused:
najlepszego :-):-):-):-)

madzikim juz leze i sie nie ruszam :-):tak: a z tym odchudzaniem to ja sie pisze :-D:-D

HEJ :-)

wstalam do pracy ,ale nie musze chyba pisac jak sie czulam :sorry2: ale jakos dalam rade :tak:popoludniu zdzemnelam sie z coreczka 3godzinki:szok::szok::szok:i do teraz charcujemy obie :szok:

Madzik sto lat ,sto lat :-)

blue - zeby objawy szybko minely:tak:

pooka - zdrowiejcie kochani:tak:

miloku - ani sie waz drgnac ;-)

no a świeta u nas dosc udane :tak:tylko mala marudna troszke byla :nerd:ale przeszlo jej ;-)

Hej ,hej i po świetach:-)Madzik wszystkiego NAJ,NAJ.Miloku lez i odpoczywaj.Oj dziewczyny moja Julka tez przez te swieta byla okropna i nieznosna .Chyba za duzo tego wszystkiego dla takiego malego człowieka,zobaczymy co bedzie jutro...U nas w Bydgoszczu sniegu brak ,ale jest okropnie zimno:tak:Pooka zdrowka:-)A tez sie pisze na odchudzanie,no ale Ty Miloku jeszcze nie urodzilas a juz gotowa i zwarta na odchudzanie hi,hi,hi:-D;-)POZDRAWIAM

madzik, WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO
a ty z czego chcesz się odchudzać?
a poza wszystkim to ja się przyłączam, zaczynam od diety wysokobiałkowej i może pójdę na wacum well - bieżnia w próżni czy jakoś tak :happy:

blue, współczuję :no:

Dziewczyny, mam do was prośbę, szukam an lato jakiś fajnych domków nad morzem na wyjazd. Jak macie jakieś namiary to poproszę :tak:

Dobranoc

reklama
Do góry