reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hejka
Na momencik wpadłam, bo skonana jestem jak nigdy,
macie może jakiegoś e-booka związanego z pomocą niani.
Potrzebuje naprawde pomocy :baffled:

Witam:tak:
wczoraj miałam jakiegoś doła chyba ze zmęczenia:baffled:
moja sypia popołudniami ponad 2 godziny czasami 3:szok: wieczorami zrobił się cyrk z zasypianiem:baffled: nigdy nie było takich problemów a wczoraj walkę o sen skończyłyśmy o 22:30:confused2: i tak od tygodnia:baffled: a było tak pięknie wskakiwała do łóżka i zasypiała:baffled: chyba drzemkę skrócę do jednej godziny

Hej :-)

Agutku, w tym roku tylko raz wcześniej jadł. Ale tak sobie myślę, że może to być też od klimy w aucie. Ta noc była ok, spał ładnie (napsikałam mu Nasivinem przed spaniem), ale dzisiaj coś zaczął pokasływać.

Kuxa, ja mam książkę "Kiedy pozwolić, kiedy zabronić" - bardzo fajna :tak:. Słyszałam też dobre opinie o książce "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały" (czy jakoś tak).

Blueberry no ja wlasnie szukam w necie zeskanowanej. znalazlam wlasnie tą książke ale niepełna, musze poszperac, ale znalazlam tez cos o spaniu itp ..bede dzis czytac
jakby co są w moim Chomiku Chomik abarth83 w Poradnikach

A ja nie mogłam spać przez burzę:-( Ignaś obudził się o 5.15 na mleczko,ale powiedziałam że jest ciemno jeszcze i zasnął do 6:eek: mielismy iść dziś w końcu do żłobka, ale tak lało,że daliśmy sobie spokój, tylko młody marudził bo chciał do dzieci:baffled:
Czy któraś z was ma inhalator/nebulizator? Bo chcemy teraz kupić (podobno poza sezonem jest taniej:eek:) lekarka jakoś sceptycznie podchodzi do tego urządzenia, ale inne mamy polecają. Podobno przy kaszlu "odkatarowym" pomaga wdychanie soli fizjologicznej:baffled: Używałyście tego kiedyś?

reklama
oo o tej soli nie wiedzialam
my mamy tą tube do inhalatorów, ale dawno jej nie uzywalismy bo od kiedy przestalam sie cackac z tą alergią Kuby to przestały byc potrzebne inhalatory i leki. wiec lezy w szafie i sie kurzy

Do góry