A
Agutek
Gość
Nie mam pojęcia, lody były w sobotę i w niedzielę. Może za dużo...
A wcześniej nie jadł lodów?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Nie mam pojęcia, lody były w sobotę i w niedzielę. Może za dużo...

wieczorami zrobił się cyrk z zasypianiem
nigdy nie było takich problemów a wczoraj walkę o sen skończyłyśmy o 22:30
i tak od tygodnia
a było tak pięknie wskakiwała do łóżka i zasypiała
chyba drzemkę skrócę do jednej godziny
. Słyszałam też dobre opinie o książce "Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały" (czy jakoś tak).
, deszcz padał całą noc, a teraz jest zimno
mielismy iść dziś w końcu do żłobka, ale tak lało,że daliśmy sobie spokój, tylko młody marudził bo chciał do dzieci
) lekarka jakoś sceptycznie podchodzi do tego urządzenia, ale inne mamy polecają. Podobno przy kaszlu "odkatarowym" pomaga wdychanie soli fizjologicznej
Używałyście tego kiedyś?